Početna Fudbal Bjelicu ismijavali na Maksimiru: Osijek primio pet komada, navijači Dinama mu ovo...

Bjelicu ismijavali na Maksimiru: Osijek primio pet komada, navijači Dinama mu ovo pjevali

48
0
IZVOR: MN PRESS

Navijači “modrih” su se našalili sa bivšim trenerom Bjelicom nakon nove blamaže njegovog tima.

Ne tako davno hrvatski mediji proglšavali su Nenada Bjelicu za “najboljeg balkanskog trenera”, ali čini se da takvo laskavo priznanje više neće podržati ni navijači kluba koji vodi – Osijeka.

Štaviše, već neko vrijeme “tjeraju” Bjelicu iz kluba zbog loših rezultata i hemije u svlačionici, međutim hrvatski trener ne želi da se povuče zbog bogatog ugovora, zbog kog je psovao i medije. Međutim, nakon nove blamaže na “Maksimiru” i poraza od 5:2, biće veliko iznenađenje ako ga mađarske gazde ne smijene.

Visoku pobjedu “modrima” doneli su Oršić u trećem, Petković u 53, Perić u 66. i 82. minutu, odnosno igrač gostujućih Jurčević koji je u trećem minutu nadoknade savladao sopstvenog golmana Ivušića.

Nije mu uspjelo da savlada Livakovića, ali je ste Drena Belji i Klajnhajsleru koji su održali kakvu-takvu nadu za Osijek koji se prošle godine skoro do samog kraja borio za titulu, a sada poslije šest kola može da brine i za opstanak. Osvojili su samo pet bodova, tek jedan više od najgorih timova lige – Rijeke i Istre, s tim da su oni odigrali manje mečeva.

Koliko su navijači nezadovoljni najbolje govori što je “Kohorta” (navijači Osijeka) vikala “Nenade, odlazi”, dok su navijači Dinama kontrirali ironično: “Neno, ostani!”.

Poznato je da je Bjelica ostavio dubok trag na Maksimiru gdke je radio dvije godine, ali sada već bilježi blijeda izdanja.

Prethodni članakZaharova: Ako je Ukrajina umiješana u smrt Dugine…
Naredni članakStudija: Pušenje, alkohol, seks bez zaštite i pretilost najčešći uzroci raka