Početna Rijaliti Fanovi na nogama: Nakon što je Dejan zaratio sa podrškom, oni se...

Fanovi na nogama: Nakon što je Dejan zaratio sa podrškom, oni se oglasili i traže da im ovo odmah vrati

94
0
FOTO: ALEKSANDAR DOJKIĆ/RINGIER

Nakon što je Dejan Dragojević juče na svom profilu na Instagramu u svom javnom i opsežnom izlaganju istakao kako je prinuđen da otprati sve profile njegove i Aleksandrine podrške, uslijedio je još jedan šok.

Dejan tvrdi da mu se stvara bespotreban pritisak, dok je sa svojom ljepšom polovinom Aleksandrom Nikolić na ljetovanju, a njihove fan grupe sada traže od njih da vrate dron i kameru koje su dobili od njih na poklon.

Dejan zaratio sa podrškom, žele da im on vrati dron, koji su mu kupili, hit – poruka je koja se širi na društvenoj mreži Instagram, a kako će na ovo reagovati Aleks i Dejan, ostaje da vidimo.

Tokom ljetovanja u Egiptu gdje boravi sa svojom ljepšom polovinom Aleksandrom Nikolić Dejan je pobjesnio zbog njihovih zajedničkih fan grupa, pa se odlučio na drastičan potez – da iste otprati, prenosi Blic.

Zbog nepotrebnih i bezveznih rasprava između grupa koje podržavaju mene i Aleksandru otpratio sam sve grupe koje podržavaju… Bude li neko pravio bilo kakav pritisak, blokiraću sve grupe. Pratim samo svoje grupe, ne interesuju me zajednička podrška da se vi raspravljate jedni sa drugima. Oko čega se vi raspravljate? Je l’ vam fali rijaliti? Onda prebacujete pritisak na mene što lajkujem, pratim… – rekao je Dragojević.

Prethodni članakPodrška Đokoviću iz Škotske: “Izgleda da ostali teniseri ne žele da Novak igra na US openu”
Naredni članakOtkrivena riba kojoj venama teče antifriz