Početna Showbiz “Majka je pročitala dijelove očevog dnevnika” Sandra Rešić otkrila dugo čuvane tajne...

“Majka je pročitala dijelove očevog dnevnika” Sandra Rešić otkrila dugo čuvane tajne o ljubavi Nine i Vesne Zmijanac

55
0
FOTO: RINGIER

Pjevačica Sandra Rešić otvorila je dušu i priznala sve o dnevnicima Nina Rešića, kao i njegovoj ljubavi sa Vesnom Zmijanac!

Bivša zadrugarka i pjevačica Sandra Rešić progovorila je o ljubavnoj vezi pokojnog oca Nina Rešića i folk zvijezde Vesne Zmijanac.

Iako je o ljubavi nekada veoma popularnih folkera svojevremeno brujala cijela estrada, jer je bila u pitanju fatalna ljubav, puna posesivnosti, strasti i ljubomore, Zmijančeva nije našla za shodno da bivšeg ljubavnika pomene u autobiografiji jer nisu ostali u dobrim odnosima, očito zbog toga u Vesninoj knjizi nema nijednog slova o Ninu, čak ni kao o kolegi kog je voljela da sluša i s njim se druži.

Ninova nasljednica Sandra ipak tvrdi da je trebalo da mu posveti neki red s obzirom na to da joj je, prema onome što je od oca saznala, bio velika ljubav.

Nisam čula za njenu biografiju. Ne znam da ni je napisala. Ja iz Ninove priče, ono što ja znam, i što mi porodično znamo, opet kažem, od njega, jeste da je Vesna bila njegova najveća ljubav i da su se oni mnogo voljeli. Zašto ga nije pomenula u biografiji, to zaista ne mogu da komentarišem, jer ne znam. Znam samo da je to bila velika ljubav – rekla je Sandra o vezi oca Nina i Vesne Zmijanac.

Njihova ljubav je tresla estradu devedesetih, a onda se osvrnula na dnevnike koje je folker pisao.

– U tatinim dnevnicima nema ništa! Odmah to moram da kažem! Nema ničega spektakularnog, što bi, kada bi se objavilo, izazvalo skandale. Moja mama je imala prilike svojevremeno da pročita dijelove. To je bilo ono: “Danas je bio 14. januar…” i opisivao je svakodnevnicu. Meni je žao što nemam Ninove foto – albume, jer tu je bio sav njegov svijet. On je sve slikao. Od njega mi je ostala samo jedna košulja, u kojoj je snimao spot sa Draganom Mirković “Divlja djevojka”. To je jedina njegova fizička stvar koju imam – govori Sandra za Republiku.

Prethodni članakMaksimović se ne vraća u Zvezdu, već ide kod Murinja!
Naredni članakKlop ne želi odlaganje protiv Junajteda, hoće sva tri boda