Početna Politika “Njegovo znanje i iskustvo će pomoći u daljem razvoju stranke” Milan Stevanović...

“Njegovo znanje i iskustvo će pomoći u daljem razvoju stranke” Milan Stevanović iz SNS održao predavanje na regionalnom sastanku Ujedinjene Srpske

26
0
FOTO: UJEDINJENA SRPSKA

U zgradi skupštine Istočnog Sarajeva je danas održan regionalni sastanak sarajevsko-romanijske regije Ujedinjene Srpske na kome je prisustvovao i predavanje održao član Izvršnog odbora i šef Centra za edukaciju SNS, Milan Stevanović Piksel.

Iz Ujedinjene Srpske je saopšteno kako je ova stranka pokazala svoju snagu u sarajevsko-romanijskoj regiji, a po broju aktivnih članova nastavljaju da rastu.

– Zahvalio bih se gospodinu Stevanoviću što je nakon Sokoca održao predavanje i u Istočnom Sarajevu, njegovo znanje i iskustvo će pomoći u daljem razvoju stranke, a nastavak saradnje sa SNS je samo pokazatelj da se naša nacionalna politika ne zasniva na kompromisu, već na jasno definisanim ciljevima – rekao je član predsjedništva US i predsjednik Opštinskog odbora te stranke u Istočnoj Ilidži, Zoran Trapara.

Današnjem sastanku sa Stevanovićem koji je, kako kažu u US, afirmisao saradnju SNS i US, prisustvovali su i mnogobrojni članovi i simpatizeri Ujedinjene Srpske.

Prethodni članakDODIK KATEGORIČAN “BiH moguća samo ako će funkcionisati na slovu Dejtonskog sporazuma”
Naredni članak“Odlazak mladih, ekonomski problemi i borba za egzistenciju” Selak razgovarao sa građanima Brčkog