Početna Ostali sportovi Ovo nisam očekivala ni u najluđim snovima! Angelina u šoku poslije osvajanja...

Ovo nisam očekivala ni u najluđim snovima! Angelina u šoku poslije osvajanja bronze – “Ispisali smo istoriju!”

48
0
IZVOR: ATLETSKI SAVEZ SRBIJE

Angelina Topić je fenomenalnim nastupom stigla do trećeg mjesta na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Nastavljaju se fenomenalni rezultati srpske atletike na Evropskom prvenstvu u Minhenu. Poslije jedne zlatne i dvije srebrne medalje, nevjerovatna Angelina Topić donijela je Srbiji i bronzano odličje!

Nasljednica Dragutina Topića i devojka koja je prije manje od mjesec dana proslavila 17. rođendan ostvarila je fenomenalan uspjeh, a poslije osvajanja odličja, ni ona sama nije mogla da vjeruje šta je učinila!

Topićeva je u finalu Evropskog prvenstva preskočila 1.93m, što je bilo dovoljno za treće mjesto u konačnom plasmanu, pošto je na toj i svim prethodnim visinama bilježila uspješne skokove iz prvog pokušaja.

Njen uspeh na stadionu u Minhenu slavio je i legendarni Dragutin Topić, a Angelina nije uspijevala da pronađe prave riječi po završetku finala.

“Znam da to kažem svaki put, ali zaista ovaj put stvarno nemam riječi. Ovo nisam očekivala ni u najluđim snovima, ali evo, desilo se. Napisali smo istoriju, tako da hvala svima koji ste bili uz mene. Hvala mom klubu, Ministarstvu omladine i sporta, Atletskom savezu Srbije. Hvala mojim sponzorima i Olimpijskom komitetu”, poručila je Angelina Topić.

Prethodni članakEvo kakvo nas vrijeme očekuje ove sedmice
Naredni članakSjajni golovi u Bergamu – za podjelu plijena! Prvi veliki derbi u sezoni završen bez pobjednika