Početna Region Žena koju je na plaži udario grom i dalje životno ugrožena

Žena koju je na plaži udario grom i dalje životno ugrožena

78
0

Britanka koju je u subotu poslijepodne na splitskoj plaži Kašjuni udario grom je,kako neslužbeno saznaje Slobodna Dalmacija, i dalje životno ugrožena i nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja splitskog Kliničkog bolničkog centra.

Dodatne zdravstvene komplikacije
Žena je zadobila i djelimične opekotine grudnog koša, ali joj te povrede ne ugrožavaju život. Na Jedinici intenzivnog liječenja se nalazi zbog drugih zdravstvenih komplikacija koje su se dogodile kao posljedica udara groma. Kako neslužbeno saznaju, riječ je o srčanim problemima i teškoćama sa živčanim sistemom.

Britanka, inače u 40-im godinama života, nakon što ju je grom udario na plaži, gdje je bila u društvu kćeri, ipak je imala sreće u nesreći jer joj je odmah, do dolaska ekipa Hitne pomoći, priskočio u pomoć medicinski tehničar koji se nalazio u blizini, na cesti iznad Kašjuna, gdje su dežurne medicinske ekipe dežurale zbog triatlonaca koji su sudjelovali na utrci “Marjanski đir”.

Sklonila se ispod drveta
Muškarac je navodno odmah kada je shvatio šta se događa dojurio na plažu te pružao pomoć 40-godišnjoj turistici do dolaska Hitne pomoći.

Nije poznato je li se od iznenadne ljetne nevere žena pokušala skloniti pod drvo nedaleko od spomenika “Spomen i želja”. Ali upravo tamo su je djelatnici Hitne medicinske pomoći oživljavali i uspjeli u tome. Tu je reanimirana prije nego što je s teškim opekotinama i povredom glave prevezena u KBC Split.

Prethodni članakKADIROV UPOZORAVA: „Nacisti za sobom ostavljaju popriličan broj tajni“
Naredni članakJeste li ih isprobali: Ovo su nove opcije na Viberu