Početna Rijaliti Sestra misli da više nije živa: Policija već 3 mjeseca traži Marijanu...

Sestra misli da više nije živa: Policija već 3 mjeseca traži Marijanu iz Velikog Brata

71
0
IZVOR: YOUTUBE/PRINTSCREEN/VELIKI BRAT

Hrvatska policija već tri mjeseca traži Marijanu iz Velikog Brata, sada se opet pretražuje područje koje je već pregledano.

Policija zbog jednog razloga ponovno intenzivno traga za Marijanom Seifert koja je nestala prije više od tri meseca, a porodica priznaje da ne misli da je pobjednica Velikog Brata i dalje živa. Potraga traje već tri meseca, a hrvatski list “24sata” prenosi da je sada policija zbog niskog vodostaja Save odlučila da intenzivira potragu i opet pretraži područje oko mosta Mladosti i nizvodno od njega.

Marijana je živjela s djecom i suprugom Karlom, a nestala je 27. aprila, ne ostavivši poruku. Njena sestra rekla je za medije da ne misli da je ona i dalje živa.

“U noći dok je vjerovatno umirala sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan, kad sam se probudila, odmah sam posegnula za telefonom i nazvala sestru s kojom se nisam čula mjesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osjećaj. Samo želimo da znamo istinu i da se dostojno oprostimo od nje”, rekla je Maja Kovačević “Slobodnoj Dalmaciji”.

“Mnogo toga je čudno, muž je više puta mijenjao iskaz, ne kažem da je uradio nešto ali želimo da znamo šta se dešavalo, uvjerena sam da su se svađali. Teško mi je, ne mogu s njim da imam kontakt, i ne mogu da viđam sestrića”, rekla je ona.

Prethodni članakPorodična tragedija u Tuzli: Muž ubio ženu, pa presudio sebi
Naredni članakNekad zvijezda, sad ne smije da odigra više od 29 minuta! Otkriveno zašto Grizman uvijek ulazi sa klupe…