Početna Lifestyle Strijelac da se pazi prevare, Ribe dobijaju lijepe vesti, Vaga podiže vezu...

Strijelac da se pazi prevare, Ribe dobijaju lijepe vesti, Vaga podiže vezu na viši nivo

99
0
IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT

Pročitajte dnevni horoskop za 22. avgust 2022. godine!

Ovan

Dnevni horoskop za 22. avgust 2022. godine upozorava Ovnove da danas “drže jezik za zubima”. Navikli ste da bude sve kako vi kažete, ali u poslovnom okruženju se to može protumačiti kao vid “tiranije”. Ako želite da imate skladne odnose sa kolegama, prećutite ponešto.

Bik

Danas ćete dobiti sjajnu poslovnu ponudu, ali dobro razmislite da li je to rješenje najbolje. Potreban vam je odmor, ne donosite odluke umorni i iscrpljeni. Partner pokušava da izgladi odnose s vama, nemojte da ste previše strogi. I vi ste napravili neke greške, a koje iz tvrdoglavosti ne priznajete.

Blizanci

Ovo je odličan dan za Blizance. Sabrali su “dva i dva” i shvatili šta treba da promijene. Danas krećete u akciju i okrećete život naglavačke. To vam je zaista neophodno. Stvari koje ste rekli partneru, sada vam se “obijaju o glavu”. Ako želite da ga zadržite, izdržite napad bijesa i povrijeđenosti. Prognoze su dobre.

Rak

Raskrstili ste sa “duhovima” iz prošlosti, sad možete da se fokusirate samo na sebe. Vratio vam se poslovni elan, danas ćete imati sjajnu priliku da se pokažete pred nadređenima. Razmišljate o jednom pozivu na druženje, dvoumite se. Ako vam je do flerta i usputnih afera, ovo je odlična prilika.

Lav

Niko ne voli ponedjeljke, ali vi naprosto uživate u tome da unaprijed isplanirate cijelu narednu nedjelju. Partner ima neke zamjerke na vaše ponašanje, umiješala se i ljubomora. Sve zavisi od vas. Danas imate priliku da mu pokažete šta osjećate.

Djevica

Dnevni horoskop za 22. avgust 2022. godine donosi vam sjajne vijesti. Osoba na položaju želi da produbi saradnju sa vama, trud, rad i upornost su se isplatili. Naravno, uz ovaku ponudu ide i povišica! Imate razloga za slavlje. Manji problemi u porodici, sitne trzavice sa mlađim članovima, ali ništa što ne možete da sredite.

Vaga

Loša vam je koncentracija na poslu, previše ometanja, a najviše je problem u spletkama koje vas prate. Sami ste krivi. Zvijezde vam danas savjetuju da se povučete i ne otkrivate nikakve istine. Biće pogrešno protumačene. Želite da podignete vezu na viši nivo, ali partner se dvoumi. Budite strpljivi.

Škorpija

Danas je sve u znaku ljubavi za Škorpije. Prijatelji koje dugo niste vidjeli ni čuli, obnavljaju kontakt. Nemojte ni da se iznenadite ako vam na poslu sačeka poklon od “tajnog obožavaoca”. Teško se otvarate, ali danas se osjećate nekako lako i poletno. Iskoristite ovaj trenutak.

Strijelac

Neko o vama već duže vrijeme mašta, priželjkuje susret, a velika je vjerovatnoća da će ta osoba napraviti i prvi korak. Nikako ne pozajmljujte novac danas, bićete prevareni. Zauzete očekuje prelijepo veče sa partnerom, u posljednje vrijeme ste dosta odsutni, ovo vam je oboma potrebno.

Jarac

Danas bi trebalo da se klonite bilo kakvih novčanih transakcija, kao ni da posredujete u istim. Zvijezde vam nisu naklonjene, jedna pogrešna sitnica i možete osiromašiti. Posvetite se porodici. Postoje neke stvari koje već dugo izbjegavate da riješite, a koje blokiraju sve vaše buduće poslove. Vrijeme je da dignete glas.

Vodolija

Svi vas traže, ostavili ste odličan utisak u poslovnom okruženju i zato je moguće da danas dobijete ponudu za neku novu poziciju koja će biti više plaćena. Slobodne Vodolije nevjerovatno zrače, trebalo bi da iskoriste ovu privlačnost i dobro se zabave. Nedostaje vam boravak u prirodi.

Ribe

Dnevni horoskop za 22. avgust 2022. godine donosi lijepe vijesti pripadnicima ovog horoskopskog znaka. Stiže vam novac, neki koji ste praktično već otpisali. Nekoliko osoba ili čak stara filma vam duguju i sad ćete konačno postići dogovor o uplati. Privlačite pogrešne ljude, izbjegavajte ih jer se neće dobro završiti.

Prethodni članakSalah: Junajted je vrhunski tim sa vrhunskim igračima
Naredni članakPutin: Vodićemo politiku koja odgovara našim interesima