Početna Košarka Bogdan slavio rođendan, a Jokić pravio šou: Igrao, pozirao sa ljepoticama, snimili...

Bogdan slavio rođendan, a Jokić pravio šou: Igrao, pozirao sa ljepoticama, snimili ga sa ogromnim šampanjcem!

49
0
IZVOR: INSTAGRAM/SCREENSHOT/JOKIC.NATALIJA

Sjajna proslava rođendana Bogdana Bogdanovića bila je uveličana i prisustvom brojnih košarkaša, a Nikola Jokić je bio među najveselijima.

Bogdan Bogdanović je slavio svoj 30. rođendan, a lista zvanica bila je impresivna! Bio je tu MVP NBA lige Nikola Jokić sa suprugom Natalijom, Nemanja Nedović sa svojom izabranicom Minom Milutinović, kao i Boban Marjanović sa svojom ljepšom polovinom.

Slavilo se u jednom beogradskom noćnom klubu, a očigledno su naši košarkaši dobili dopuštenje od selektora Svetislava Pešića da svojim prisustvom uljepšali proslavu jubilarnog rođendana.

Na instagramu supruga i djevojaka naših košarkaša mogle su se vidjeti slike sa proslave, a najveseliji bio je Nikola Jokić koji je zaplesao uz muziku. MVP NBA lige je snimljen i kako pije šampanjac.

Bilo je tu i bivših reprezentativaca poput Stefana Markovića, a iako se ne vidi na snimcima navodno je žurku posjetio i dosadašnji kapiten nacionalnog tima Miloš Teodosić.

Uz uživo muziku i plesačice Bogdan Bogdanović je proslavio 30. rođendan, a nažalost nećemo ga vidjeti na Eurobasketu ovog septembra jer se oporavlja od povrede koju je zadobio tokom prethodne sezone.

Prethodni članakSve o meču sezone Crvene zvezde: U igri milioni i Liga šampiona, crveno-bijeli imaju 1 problem i ozbiljan zaostatak!
Naredni članakBoban ne mora da brine – zaradiće preko 35.000.000 dolara: Amerikanci ga obožavaju, u Teksasu dobija nove milione!