Početna Fudbal Do juče radio u magacinu, sad igra za Murinja: Francuski biser stigao...

Do juče radio u magacinu, sad igra za Murinja: Francuski biser stigao u Romu pravo iz skladišta!

44
0
IZVOR: PROFIMEDIA

Žoze Murinjo je svog novog igrača našao na neobičnom mjestu.

Žozea Murinja bije glas da ne voli da radi sa mladim igračima i da dovodi samo provjerene iskusne fudbalere, ali sada je povukao neočkivan potez u Romi. Doveo je mladog 19-godišnjeg Francuza Brajana Silvu!

To ne bi bilo neobično da ovaj mladi fudbaler do skora nije bio amater i zapravo nije živio od fudbala već od rada u skladištu poznate kompanije Amazon! Brat Brajana Silve Stiv ispričao je cijelu njegovu priču.

Počeo je da se bavi fudbalom u jednom manjem klubu i niko od većih mu nije davao šansu, pa je potpisao za FK Drains. Tu je zaigrao amaterski fudbal i čak je tokom pandemije virusa korona morao da prestane da igra, jer su svi amaterski rangovi takmičenja u potpunosti stopirani. Ipak, nije odustao!

Kada je fudbal ponovo počeo da se igra, njegova ekipa je daleko dogurala u kupu Francuske, gdje su Silvu i saigrače primijetili mnogi klubovi, pa je tako njih osam uspjelo da potpiše profesionalne ugovore! Sam Silva je otišao u Italiju, gdje su ga dva kluba zvala na probu.

Peruđa i Roma su željele da ga potpišu, ali je na kraju Žoze Murinjo uspio da ubijedi Silvu da dođe u redove “Vučice”, ali naravno prvo u omladinski tim koji se takmiči u “Primaveri”.

“Ne brinem se za njega, on je već navikao da se brine za sebe, da živi sam. Njegov životni put je takav da je morao vrlo rano da sazri i da sve drži na svojim leđima”, ispričao je za francuske medije dosadašnji trener mladog defanzivca Nasim El Abdi.

Prethodni članakBio evroligaška “zvijer” u reketu, a sa 30 godina je u kolimicima: Ljekari mu jedva spasili život
Naredni članakDodik o Džaferoviću i Krimskoj platformi: To je kršenje Ustava BiH