Početna Crna hronika Djeca zatekla majku u lokvi krvi: Muž izbo ženu nasmrt, pa 100...

Djeca zatekla majku u lokvi krvi: Muž izbo ženu nasmrt, pa 100 metara dalje nožem i skalpelom pokušao da se ubije

107
0
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RAS SRBIJA

Zoran Mihailović (61) osumnjičen je da je danas na smrt izbo svoju suprugu Draganu (55), a nakon toga pokušao da počini samoubistvo. Tragedija se odigrala popodne u porodičnoj kući u Aranđelovcu.

Kako saznajemo, oko 15 sati A.M. je telefonom prijavila da je njen otac tukao njenu majku u ulici Vuka Karadžića broj 34.

Na lice mjesta odmah je izašla patrola policije i u hodniku zatekla Draganu Mihailović bez znakova života i u lokvi krvi. Na tijelu je bio primjetan veći broj ubodnih rana.

Draganinog supruga Zorana, osumnjičenog za ubistvo, patrola policije pronašla je na oko 100 metara od zgrade sa višestrukim povredama vrata, grudnog koša i stomaka koje je, po dosadašnjim rezultatima istrage, nanio sam sebi nožem i skalpelom u pokušaju da izvrši samoubistvo.

On je prevezen u UC Kragujevac.

Svjedoci (dvoje djece bračnog para) su izjavili da su čuli galamu u hodniku zgrade i majku kako ih doziva. Odmah su strčali u hodnik i zatekli majku kako leži krvava, sa povredama po tijelu.

Zoranu su navodno 20.08. izrečene obje hitne mjere zbog nasilja u porodici. Zoran je suprugu navodno verbalno uznemiravao i vrijeđao jer je bio ljubomoran i mislio da ga vara.

On je najverovatnije sačekao suprugu u hodniku kada se vraćala sa posla.

Tokom uviđaja pronađeni su nož dužine sječiva 14 cm i skalpel dužine sječiva 9 cm. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva (VJT ) u Kragujevcu, tokom uviđaja uzeti su brisevi zbog DNK analize, a pronađen je određeni dokazni materijal, piše Telegraf.

Osumnjičeni za teško ubistvo se trenutno nalazi u UC Kragujevac. Njega obezbjeđuju policajci. Nakon oporavka, osumnjičenom će po nalogu VJT Kragujevac biti određena mjera zadržavanja.

Prethodni članakBrnabićeva Plenkoviću: Konačno blokirajte taj evropski put, da cijela EU vidi vaše vrijednosti
Naredni članakBlizance “svrbi” novac, Vage danas da pripazi šta pričaju