Početna Crna hronika MUČIO JE I SILOVAO Nasilniku koji je tri dana držao u zatočeništvu...

MUČIO JE I SILOVAO Nasilniku koji je tri dana držao u zatočeništvu i zlostavljao svoju djevojku produžen pritvor

90
0
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Muškarcu (35) koji je osumnjičen da je tri dana držao u zatočeništvu i brutalno mučio svoju devojku (32) u stanu u kojem živi u Obrenovcu produžen je pritvor u kojem je zbog krivičnog djela Protivpravno lišenje slobode na svirep način, rečeno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u pomenutom mjestu.

U međuvremenu saslušani su mnogi svjedoci koji su izjavili da je ovaj par i ranije imao probleme i da je on navodno umio da bude grub prema njoj. Takođe, komšije su potvrdile da su čule viku tih dana iz njegovog stana.

On ju je krajem jula pozvao da dođe kod njega u stan. Potom je samo poludio i počeo da viče na nju da ga ne poštuje dovoljno. Uzeo joj je mobilni telefon i ugasio. Ona ima dijete koje je ostavila kod svojih roditelja kojima to što joj telefon nije bio dostupan nije bilo čudno, jer je, kako su rekli, bila kod dečka. Nisu ni slutili šta se za to vrijeme dešavalo sa njom. On ju je natjerao da stane u ćošak i dao joj konzervu u koju je morala da obavlja nuždu. Potom je sadržaj konzerve prosipao po njoj. On je obavljao svoju nuždu po njoj. Ponižavao je sve vrijeme, tjerao je da priča da je bila sa nekim muškarcima, da govori grozote. Na kraju joj je rekao da će morati da mu pokaže kako ga poštuje, pa je imala seksualni odnos sa njim kako bi mu to dokazala. Takođe joj je stavljao nož pod vrat. On je javio na posao da ne može da radi nekoliko dana, ali je onda morao da ide i ona je tada uspjela da se spasi iz tog njegovog stana – tvrdi izvor iz istrage ovog slučaja.

On je, kako se dalje navodi, privođen ranije za krađu.

Na saslušanju je negirao da je počinio to djelo.

Naloženo je da se uradi neuropsihijatrijsko vještačenje i njoj je utvrđen stepen povreda. Uskoro će biti podignuta optužnica.

Prethodni članakUdaje se najatraktivnija zadrugarka: Eleonora otkrila ko je budući muž, ali i sve o bajkovitom vjenčanju
Naredni članakOTAC MONSTRUM Djevojčica smogla snage da progovori o hororu koji je proživjela