Početna Rijaliti “Tajno se sastajala sa Carem Peci iza leđa” Isplivali novi detalje Majine...

“Tajno se sastajala sa Carem Peci iza leđa” Isplivali novi detalje Majine i Filipove afere

52
0
FOTO: DJEDOVICMARKO / INSTAGRAM/SCREENSHOT

Maja Marinković nakon raskida sa Pecom Raspopovićem, kog je preotela bivšoj drugarici Aleksandri Subotić, obnovila je vezu sa bivšim dečkom Filipom Carem.

Kako se šuška rijaliti par uživa u obnovljenoj romansi, a tokom veze s Raspopovićem Maja i Filip su se tajno sastajali.

– Maja i Filip nikada nisu prekinuli kontakt, pa ni kad je njena veza s Pecom postala ozbiljna. Konstantno su provocirali jedno drugo, prozivali jedno drugom partnere i tako održavali strast koja među njima postoji. Kada je Maja prije nekoliko nedjelja shvatila da više nema emocije prema Peci, okrenula je Filipa i dogovorili su tajno viđanje. Tajni seks ponovio im se još nekoliko puta kada bi Peca na dva dana ostavio Maju samu u stanu. Uzela bi taksi i otišla kod Filipa. Nikoga od nas nije začudilo što je na kraju šutnula Pecu zbog njega – tvrdi izvor za Alo.

Povodom ovih tvdnji Maja nije željela ni da potvrdi, ali ni da demantuje .

– Kada je Filip stavio tačku na neke svoje loše odnose, a takođe i ja, prestali smo da bježimo od toga da među nama postoje emocije. Iako često ubijedim sebe da mi do nekoga nije stalo i krenem dalje, jednostavno više nisam mogla da lažem ni sebe ni bilo koga drugog. Kod mene je oduvijek bilo tako da kada nešto poželim, za mene stane svijet dok to ne ostvarim. Tada ne mislim ni o posljedicama ni o mišljenju drugih, a to je bio slučaj i s Carem – kaže Maja, i ističe da prema Peci ne osjeća ništa.

Svima je jasno da ja ne odustajem od muškarca dok imam emocije. Toliko puta ste me gledali dok se borim za veze koje nemaju budućnost. Da je u meni ostala ijedna emocija prema tom čovjeku, nikada ga ne bih ostavila i otišla od njega. I da Car nije pored mene, Petar bi bio prošlost prema kojoj ne osjećam baš ništa. Jednostavno su mi se ugasile emocije – zaključila je Maja.

Inače, Dalila Dragojević je doživjela nervni slom kada je saznala da je Filip, njen bivši dečko, ponovo s Marinkovićevom. Iako je na sva zvona objavila da ima dečka, te da se vjerila, to je izgleda sve uradila kako bi Cara napravila ljubomornim. Međutim, nije joj pošlo za rukom, prenosi gorepomenuti portal.

Prethodni članakVozači, imajte na umu: Obustavljen je saobraćaj kanjonom Vrbasa od Banjaluke prema Jajcu
Naredni članak“Levangolski”, vidimo se u Minhenu: Miler zadovoljan žrijebom, “pecnuo” nekadašnjeg saigrača (VIDEO)