Početna Džet set Dragana i Toni kupili ćerki auto od 190.000€: Manuela tek napunila 18,...

Dragana i Toni kupili ćerki auto od 190.000€: Manuela tek napunila 18, a pohvalila se luks poklonom

135
0
Foto: Telegraf, Instagram/manuelabijelic

Manuela je nedavno proslavila punoljetstvo, diplomirala, objavljivala slike sa odmora, a sada pokazala i kakav auto vozi

Pjevačica Dragana Mirković godinama je “krila djecu” od medija. Tek nedavno su i sin Marko i ćerka Manuela otključali svoje Instagram stranice i dozvolili domaćoj javnosti da vidi kako izgledaju i kako žive.

Manuela je nedavno proslavila punoljetstvo, diplomirala, objavljivala slike sa odmora, a sada pokazala i kakav auto vozi.

U pitanju je Mercedes GT 63 AMG S s prepoznatljivim tablicama DON njenog oca Tonija Bijelića koji košta oko 190.000 evra.

Inače, Manuelin i Markov otac Toni Bijelić, rođen je u Austriji kao Antonije Bjelić, od roditelja koji su srpskog porjekla, a i danas sa suprugom i djecom živi i radi u Beču. Bavi se biznisom u automobilskoj industriji, posjeduje salon za prodaju automobila, auto-kompaniju Majbah, ali i građevinske firme i televiziju DM Sat.

Njegov sin Marko je zaljubljenik u automobile, a majka Dragana Mirković je jednom prilikom objavila njegovu sliku s automobilske trke.

Prethodni članakDraško i Vukan glavne zvijezde: Gradonačelnik Banjaluke ponovo vodio borbu bikova, Vukanović se dohvatio mikrofona (VIDEO, FOTO)
Naredni članakJovana Jeremić napravila šou u studiju: Voditeljka zapjevala svojim gostima, Vesiću pjevala na uvce