Početna Lifestyle Horoskop: Blizanci ništa da ne potpisuju, Bika očekuje strastvena afera, Strijelac dobija...

Horoskop: Blizanci ništa da ne potpisuju, Bika očekuje strastvena afera, Strijelac dobija pomoć

71
0
IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/ROMCOMS

Pročitajte dnevni horoskop za 29. avgust 2022. godine!

Ovan
Dnevni horoskop za 29. avgust 2022. godine vam predviđa mnogo neočekivanih uspjeha! Čini se da danas imate više sreće nego pameti, jer živite od stare slave! Ne opuštajte se, već danas smislite novu ideju od koje možete lijepo da profitirate. Budite uz partnera, potrebna mu je vaša podrška.

Bik
Danas ne želite da sarađujete sa kolegama, ne prijaju vam tuđe ideje, niti mišljenja. To je potpuno u redu, ali obratite pažnju na osobu sa kojom ste najduže u kolektivu. Svidjeće vam se jedan prijedlog koji ima. Večeras izađite i spremite za flert koji će vam “pomutiti razum”!

Blizanci

Ukoliko danas planirate da brže bolje završite papirologiju, zaustavite se na vrijeme. Pokušajte da odložite potpisivanje bilo kakvog važnog ugovora. U ljubavi postoji nekoliko nesuglasica, budite iskreni prema partneru i recite šta vam stvara nezadovoljstvo.

Rak
Ne možete da napravite balans između poslovnog i privatnog života. Poslušajte savjet od starije muške osobe. Sumnjate da vas je prijatelj slagao o temi koja vam je izuzetno važna, spremite se na ozbiljniji sukob koji će uticati na vaš dalji odnos. Ljubav cvjeta!

Lav
Toksični odnosi su vam najmanje trenutno potrebni, fokusirajte se na posao jer su mogući problemi. Čini se da niste naročito raspoloženi, ali obratite pažnju na ljude sa kojima provodite većinu vremena. Oni mogu da vam prirede jedno iznenađenje, a čeka vas i jedno novo poznanstvo.

Djevica
Dnevni horoskop za 29. avgust 2022. godine vam predviđa grešku na profesionalnom planu. Najvjerovatnije će se ispraviti na vrijeme, a tako ćete izbjeći bilo kakvu štetu ili kaznu. Falite članovima porodice, potrudite se da više vremena provodite sa njima. Partner želi da pređete na viši nivo, spremite se na nikad iskreniji razgovor!

Škorpija
Finansijska situacija će se stabilizovati kako se vaš prihodi budu stabilizovali. Željni ste dodatne zarade, ali to možda nije najbolja opcija u ovom trenutku jer će vam odvući fokus. Zaljubljeni će uživati maksimalno, dok će samci još uvijek morati da sačekaju na ljubav iz snova.

Strijelac
Neko će vam vjerovatno pomoći novčano, ali morate da znate da nije dobra opcija da odbijete. Značiće vam u daljem napretku, a ta osoba vam zaista želi dobro. Što se ljubavnog polja tiče, budite fer i recite da ste pogriješili. Tajne mogu skupo da vas koštaju.

Jarac

U poslu ne ide onako kako ste zamislili, ali nemate ni volju da se trudite da bude sve kako treba. Rezultati će doći onda kada se potpuno predate tome. Iako imate mnogobrojne udvarače, vama iz glave ne izbija bivša ljubav. Pozovite je.

Vodolija
Vrijeme je da se bacite na traženje posla, ali još važnije je da ne birate previše. Svaki posao ima vrline i mene i pokrenite se u bilo kom smislu jer jedna vrata otvaraju druga. Danas očekujte poziv od osobe sa kojom ste bili veoma bliski u prošlosti.

Ribe
Dnevni horoskop za 29. avgust 2022. godine vam predviđa posebne emocije. Zadovoljni ste svojim timom na poslu, ali danas se opustite i odmorite. Ne prestajete da razmišljate o osobi koja je nedavno ušla u vaš život. Ipak, “tuđe” je uvijek slađe, vodite računa.

Prethodni članakIselili ga iz zgrade pa ubio troje stanara
Naredni članakZasjeda Dom naroda: Na dnevnom redu ukidanje akciza na gorivo