Home Izdvojeno BOJANA KOS, kandidat SPS “Porodica mora biti najvažnija“

BOJANA KOS, kandidat SPS “Porodica mora biti najvažnija“

1856
0

Ovogodišnji izbori su sve bliže, stoga se SPS potrudio da za svoje kandidate bira najbolje ljude. U izbornoj jedinici jedan na listi se nalazi i Bojana Kos pod rednim brojem pet koja je  rođena 27.01.1989. godine u Zagrebu, a danas živi u Prijedoru. Po zanimanju je vaspitač predškolske djece, a trenutno je zaposlena u JU Dječijem vrtiću „Radost“ Prijedor. Majka je dvoje djece.

-Kao kandidat SPS u Prijedoru na predstojećim izborima 2022. godine željela bih da istaknem ono za šta ću se posebno zalagati. Svako od nas zna kolika je važnost porodice i djece. Mladi nam svakodnevno odlaze i to je nenadoknadiv gubitak za Republiku Srpsku. Želim da se tome stane u kraj i da se porodicama obezbjedi bezbjedan i siguran život na ovim prostorima. Mnogo mojih prijatelja i poznanika je iz Prijedora otišlo u inostranstvo i veoma mi nedostaju, kao i svakom od nas. Još je teže ljudima čija su djeca otišla i to je ono što posebno boli, ističe Bojana.

Iako je često uzimate “zdravo za gotovo”, porodica je najvredniji i najveći poklon koji ste dobili u životu. Odrastajući uz svoje članove porodice, učite prve lekcije o međuljudskim odnosima, sa svojim najbližima osjećate sigurnost, znate da uvijek imate na koga da računate, sa kim da podijelite svoje probleme. Ali, pored svega toga, imati porodicu znači i naučiti da poštujete druge i imati odgovornost prema drugima.

-Porodica je jezgra svakog društva, a kod nas Srba je uvijek posebno poštovana. SPS ima konkretan program kako porodici dati pravo mjesto, povećati natalitet te poboljšati ekonomsku situaciju. Porodica nas uči ljubavi, saznanju da postoje ljudi koji će uvijek biti uz nas, u dobru i zlu. Članovi porodice nas ohrabruju, podržavaju, pružaju nam nadu, utjehu, savjet, ali nas i uče moralnim vrijednostima. Sačuvajmo ono što nam je najvažnije, dodaje Bojana.

Previous articleTrostruko ubistvo ledi krv u venama: Blizanci ubijeni zajedno sa sestrom i bačeni kroz prozor
Next articleSeksala se dok je odgovarala obožavateljima! Odao ju je odraz u prozoru, a snimka je postala hit na Twitteru