Početna Svijet BAKA PROSLAVLJALA 100. ROĐENDAN kada su na proslavu upali policajci i stavili...

BAKA PROSLAVLJALA 100. ROĐENDAN kada su na proslavu upali policajci i stavili joj lisice

34
0

Tokom života dugog cijeli vijek Džin Biketon iz Viktorije nikada nije imala problema sa zakonom. Cijeli život je živjela pošteno i poštujući pravila, ipak, baš tokom proslave stotog rođendana posjetila ju je policija.

Džin je radeći kao medicinska sestra decenijama brinula o bolesnima, uključujući i vojsku tokom Drugog svjetskog rata, a kako se proslava njenog stotog rođendana približavala, njeni sugrađani su iskoristili priliku da joj ispune jednu neobičnu želju da bude uhapšena.

Tako su se prošlog vikenda, dok je sa prijateljima slavila rođendan u rezidencijalnoj ustanovi za starije osobe Narakan Gardens, na njenom rođendanu pojavili i policajci iz policijske stanice Mo.

Nikada u životu nisam bila uhapšena. Rekla sam im da nikada nisam bila pijana, nikada nisam izgubila vozačku dozvolu, nikada nisam imala prekršaj – rekla je Džin.

Ona je rekla da su joj policajci prilikom lažnog hapšenja stavili lisice.

– Bila sam iznenađena jer su bile prilično mekane. Ionako su mi bile prevelike – istakla je baka.

Džin je potom sprovedena do policijskog automobila parkiranog ispred staračkog doma. Ona je otkrila da je to bio jedan od najboljih rođendana koje je ikada imala i zahvalila se lokalnim policajcima što su joj uljepšali dan.

Policija Viktorije napisala je na svojoj Fejsbuk stranici da je srećna što može da pomogne Džin da precrta još jednu stavku na njenoj listi želja

Ovakve vrste hapšenja rado izvodimo. Njoj želimo divan 100. rođendan – navodi se u njihovom saopštenju.

Prethodni članak“Boje Ujedinjene Srpske danas preplavile Trebinje” – kandidati Ujedinjene Srpske organizovali druženje sa građanima Trebinja
Naredni članakBerlin je krenuo da ključa – Jokići su stigli! Turski narodnjaci grme u “Mercedes benc” areni, počeo je šou!