Početna Region SNAJKA SVEKRVI na veselju OPALILA ŠAMAR i polila je vinom

SNAJKA SVEKRVI na veselju OPALILA ŠAMAR i polila je vinom

81
0

Proslava upriličena povodom krštenja u jednom pribojskom restoranu pretvorila se u pravu dramu koja se već danima prepričava u opštini na Limu, jer kako kažu, nikad se nije desilo nešto slično.

Da nešto nije u redu vidjelo se kada je otac djeteta koje se krstilo krenuo da napusti slavlje, a onda je sve kulminiralo kada je njegova žena, preciznije snajka porodice napala svekrvu.

– Tu su međuljdski odnosi očigledno odavno narušeni. Snajka je prišla do svekrve iz sve snage joj lupila šamar i polila vinom. Svi gosti su ostali, pa malo je reći, zatečeni prizorom koji su vidjeli. Nakon toga se vratio sin i stao na stranu svoje žene, takođe je napao majku – prepričavaju za RINU Pribojci.

Nakon što je snajka napala svekrvu, na veselju je nastao pravi karambol i više se nije znalo ko koga tuče. Na lice mjesta odmah su došli pripadnici policije i ekipe Hitne pomoći, prenosi RINA.

Dvije marice su razvozile razjarene goste. Najgore je prošao snajkin ujak kom je razbijen nos, a jedna gošća morala je čak i da prenoći u bolnici zbog zadobijenih povreda jer je u čitavoj toj gužvi pala niz stepenice i slupala se – kaže izvor upućen u situaciju.

Prethodni članakZDRAVSTVENO stanje GENERALA MLADIĆA najteže do sada
Naredni članakDETALJI PORODIČNE DRAME DOK JE KRALJICA BILA NA SAMRTNOJ POSTELJI: Čarls uputio Hariju ove oštre reči