Početna Izdvojeno Aca Lukas u Banjaluci: Koncert na kojem se reklamira SNSD i obraća...

Aca Lukas u Banjaluci: Koncert na kojem se reklamira SNSD i obraća zvaničnik SNSD-a, ne organizuje SNSD

53
0
IZVOR: MONDO

U Multimedijalnoj sali banjalučkog Čajaveca u nedjelju uveče održan je koncert folk pjevača Ace Lukasa, na kojem su se puštali promotivni spotovi SNSD-a, a prisutnima se obratio i predsjednik Gradskog odbora ove stranke Vlado Đajić.

Na snimcima koji su ustupljeni Mondu, vidljivo je da se pred početak Lukasovog nastupa, na video-bimu puštaju spotovi sa logom SNSD-a, na kojem se pojavljuju najviši zvaničnici ove stranke i reklamiraju aktivnosti koje je ranije organizovao SNSD. Nakon izlaska Lukasa na binu, sa njim se pojavio i Đajić koji je pozdravio prisutne.

“Uživajte večeras, družićemo se i narednih dana”, poručio je, između ostalog, Đajić, te najavio i koncert sa Cecom Ražnatović krajem septembra u Banjaluci.

Potom je zajedno sa Lukasem zapjevao hit Mitra Mirića “Ne može nam niko ništa”, neizostavni dio repertoara na brojnim SNSD-ovim skupovima i pjesmu koju nerijetko zapjeva i predsjednik ove stranke Milorad Dodik.

Iako je koncert organizovan u zgradi “Čajaveca” u multimedijalnoj sali u prostoru gdje je sjedište Gradskog odbora SNSD-a, tokom kojeg je reklamiran SNSD i obratio se predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a, iz SNSD-a tvrde da oni ne stoje iza ovog događaja.

Iz GO SNSD Banjaluka nisu odgovorili na upit Monda da li su oni na bilo koji način učestvovali u organizaciji koncerta, ali su, nekoliko dana prije njegovog održavanja, portalu Blink.ba odgovorili da “Multimedijalna sala u krugu Čajaveca nije u vlasništvu, niti pod zakupom Gradskog odbora SNSD-a, kao i da Gradski odbor ove stranke nije organizator niti učestvuje u organizaciji navedenog koncerta i u skladu sa tim nema informacije o besplatnim kartama za ovaj koncert”.

Osim besplatnih karata, tokom koncerta je za sve posjetioce bilo besplatno bezalkoholno i alkoholno piće u neograničenim količinama.

Mondo je poslao upit agenciji “Arbitrium” koja je tvrdila da su organizovali neke ranije koncerte na ovom mjestu, kao i agenciji “Queen estrada” kojoj se Đajić zahvalio tokom svog govora, ali odgovore nismo dobili. Ukoliko ih dostave, objavićemo.

U istoj sali do sada su nekoliko puta organizovane slične žurke, zabave i koncerti na kojima se po pravilu pojavljivao Đajić i drugi funkcioneri stranke. GO SNSD je uvijek demantovao da su oni organizatori, pa čak i kada se pjevačica Milica Pavlović javno zahvalila Đajiću što je organizovao “matursko veče” na kojem je nastupila.

(Mondo)

Prethodni članakNovak zapjevao tokom drugog dana svadbe brata, kitili ga novčanicama
Naredni članak“O Bože, mrzim ovu olovku!”: Kamera uhvatila ispad kralja Čarlsa (VIDEO)