Home Vijesti Društvo Radović sve jači u Banjoj Luci

Radović sve jači u Banjoj Luci

9571
0

Prema najnovijem istraživanju kompanije IPSOS, Srpska demokratska stranka u Banjoj Luci uživa podršku od 12,1% sa snažnom tendencijom rasta. Taj rezultat je naročito iznenađujući kada se uzme u obzir da je SDS na prethodnim lokalnim izborima u Banjoj Luci jedva osvojio oko 3% podrške.

Ipak, očito je da se situacija značajno promijenila u ovoj stranci dolaskom dr Milana Radovića na čelo gradskog odbora.

Da je Gradski odbor SDS Banja Luka u prethodnim danima kampanje zaista zabilježio najveći broj aktivista i simpatizera prisutnih na predizbornim događajima u posljednjih 10 godina, potvrđuju i fotografije zabilježene na ovim skupovima.

Sagovornici iz SDS-a navode da je najveće interesovanje na onim tribinama na kojima govori dr Milan Radović, predsjednik Gradskog odbora i zamjenik predsjednika Srpske demokratske stranke, u kojima predstavlja ekonomski program SDS-a.

Kako Radović navodi, kampanja SDS-a je okrenuta čovjeku i svakodnevnim izazovima, prosječnoj plati koja može da bude 1.800 KM, rastu plata i penzija, boračkog dodatka, rastu prosječnih penzija, naknada za porodilje, pomoći u rješavanju stambenih pitanja, subvencionisanju stanova i kontrolisanoj gradnji.

“Zbog inflacije, mjesečne plate su devalvirane za 300 KM i to ćemo rješavati odmah u prvom mjesecu po preuzimanju vlasti”, navodi Radović na društvenoj mreži Facebook.

Printskrin. Radovićeva direktna komunikacija na Facebook stranici Milan Radović.

Skoro sve Radovićeve objave na društvenim mrežama sadrže informacije o ekonomskom programu Srpske demokratske stranke čiji je on autor, zajedno sa vodećim regionalnim stručnjacima u različitim oblastima, a koje se baziraju na realnim mjerama primjenjivim u prvoj godini mandata.

BONUS VIDEO

Previous articleNa Guči reviji 68 pari identičnih blizanaca
Next articleTrogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat poginuli kod Mostara bori se za život