Home Sport Fudbal Fudbaler zasjenio i Kardašijanku! Nikome nije jasno kakav je ovo stajling: Pojavio...

Fudbaler zasjenio i Kardašijanku! Nikome nije jasno kakav je ovo stajling: Pojavio se u Milanu i šokirao!

64
0

Neobičan izbor garderobe Pjer-emerika Obamejanga u Milanu, među svjetski poznatim facama.

Pojavio se Pjer-Emerik Obamejang na Milanskoj nedjelji mode, a tamo je “oduvao” ostale poznate poznate face. Iako je u jednom trenutku bio u društvu Kim Kardašijan koja se takođe pojavila u Italiji, mnogi su samo gledali u gabonskog fudbalera i zvijezdu Čelsija.

On je nedavno “odjavio” reprezentaciju svoje zemlje i pitanje je da li će ikada više igrati za Gabon, pa sada ima višak slobodnog vremena tokom reprezentativnih pauza. Zato je ovu septembarsku iskoristio da na modnim revijama koje prati cijeli sveijt pokaže koliko daleko on može da ode sa spektakularnim stajlingom. U društvu svoje supruge posjetio je događaj i mnoge šokirao onim što je obukao.

Nije nikakva tajna da afrički fudbaleri imaju specifičan stil oblačenja, ali je Obamejang baš poseban po tome. On voli da sve sija i šljašti, pa su takvi čak i njegovi automobili. Dok je igrao za Arsenal u Londonu je imao jedan od najimpozantnijih voznih parkova, a vjerujemo da je slična situacija i sada kada je igrač Čelsija, nakon šestomjesečne avanture u Barseloni.

Previous articleOglasila se Ujedinjena Srpska: Saslušanje Novitovića pokušaj da se smanji rejting stranke
Next articleRODITELJI MU ODUZELI TELEFON, dječak demolirao stan (VIDEO)