Home Sport Fudbal Mitrović je Aleksandar Veliki, ne tražim više od toga!

Mitrović je Aleksandar Veliki, ne tražim više od toga!

51
0
IZVOR: MN PRESS

Selektor Stojković uporedio Mitra i Halanda, pa objasnio da mu baš Aleksandar treba u timu!

Fudbalska reprezentacija Srbije predvođena Draganom Stojkovićem sutra će odigrati u Oslu posljednji meč u ovom izdanju Lige nacija, a pobjeda protiv Norveške donijela bi dvije ogromne stvari srpskom nacionalnom timu. Za trijumf na gostujućem terenu potrebno je još malo magije Aleksandra Mitrovića, o čemu je posebno govorio selektor Srbije.

Nakon što je još jednom upitan za Erlinga Halanda koji rešeta u Engleskoj, pričao je Piksi i o napadačima Srbije. U samom napadu ima nekoliko igrača vrhunskog kvaliteta, pa je selektor morao da objasni da nije nikakav problem da oni igraju zajedno…

“Naša formacija je ofanzivna. Dokazali smo da je moguće da igramo lijep fudbal i nastavićemo da ga igramo, bez obzira na to ko je na terenu. Uglavnom, tu su igrači sa ofanzivnim karakteristikama. Ako vidite Mitrovića i Vlahovića, oni su ofanzivni, ali ne mora da znači da će igrati na istim pozicijama. Ali, kada imate takva dva igrača, nije dobro da sjede na klupi. Za njih uopšte nije problem da budu u isto vrijeme na terenu”, rekao je selektor Srbije.

Ali, situacija je bila još zanimljivija kada je trebalo uporediti Erlinga Halanda i Aleksandra Mitrovića. Tada je selektor Srbije počeo da sipa komplimente na račun fudbaler Fulama, ističući da ne želi drugog napadača u svom timu, pa čak ni zvijezdu Mančester sitija!

“Zavisi od cijene. Zavisi od toga koliko bi mi platili. Šalim se, naravno. Obojica fudbalera su u odličnom momentumu. Igraju u Engleskoj i jako su produktivni i pogađaju iz svih pozicija. Imaju nevjerovatne karakteristike i profesionalci su. Nisam iznenađen. Imaju kvalitet, da ga nemaju nikada se to ne bi desilo. Imaju osjećaj da daju gol, da budu u pravo vrijeme na pravom mjestu. Raduje me da vidim da su u formi. Ali, nisu isti, nemoguće je da imate dva ista igrača. Zadovoljan sam sa svojim napadačem Aleksandrom Mitrovićem, Aleksandrom Velikim, ne tražim ništa više od toga”, zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Pogledajte cijelu konferenciju selektora Stojkovića i kapitena Tadića:

Previous articleU meču između BiH i Rusije navijaću za Rusiju, Srbi ne treba da igraju za BiH
Next articleJa hoću da vidim Republiku Srpsku samu i nezavisnu