Home Izdvojeno Oglasila se Ujedinjena Srpska: Saslušanje Novitovića pokušaj da se smanji rejting stranke

Oglasila se Ujedinjena Srpska: Saslušanje Novitovića pokušaj da se smanji rejting stranke

59
0
IZVOR: MONDO - VEDRAN ŠEVČUK

Povodom poziva Republičkog javnog tužilaštva na saslušanje direktora Civilne zaštite Republike Srpske Milana Novitovića saopštenjem se oglasila stranka Ujedinjena Srpska čiji je Novitović funkcioner i kandidat na izborima.

U US kažu da je u pitanju “prljava i podmukla instrumentalizacija Republičkog javnog tužilašta u predizbornoj kampanji” i da je to nesporan dokaz pokušaja da se “smanji rejting i rezultat koji će Ujedinjena Srpska nesumnjivo postići”.

“Bez obzira da li iza ovog stoje domaći autori koji se plaše uspjeha Ujedinjene Srpske ili strani faktori koji pokušavaju da razjedine koalicione partnere, i tako utiču na rezultate izbora, pokušavajući da pomognu svojim favoritima, Ujedinjena Srpska neće stati već će, sa svojom snagom i građanima kojima je potpuno jasno ovo ogoljeno podmetanje, ubrzo razotkriti i javno predstaviti sva svoja saznanja. Naši članovi kao i građani znaju da ovakvi providni postupci nemaju veze sa pravdom i pravom već upravo sa zloupotrebom pravosuđa u političke svrhe”, stoji u saopštenju.

“Pored ostalog, treba navesti da se na ovaj način pokušavaju oslabiti ili uništiti institucije koje su vitalne i neophodne za funkcionisanje društva i Republike Srpske, posebno u vanrednim situacijama. Ujedinjena Srpska će se po potrebi oglasiti nakon završenog saslušanja, a za više informacija nadležan je advokat gospodina Milana Novitovića”, zaključuje se u saopštenju iz Ujedinjene Srpske.

Previous articleKako je Igokea natjerala Bajića da uči engleski: Nakon dva časa me zove i psuje “J***m ti sve”!
Next articleFudbaler zasjenio i Kardašijanku! Nikome nije jasno kakav je ovo stajling: Pojavio se u Milanu i šokirao!