Home Vijesti Društvo DOKAZ: Radovića optužili lošom montažom (VIDEO)

DOKAZ: Radovića optužili lošom montažom (VIDEO)

2354
0

Večeras je na Fejsbuk stranici Srpske demokratske stranke objavljen dokaz da je snimak Milana Radovića u kojem se on navodno zahvaljuje Amerikancima na finansiranju, a koji je prethodno podijeljen na portalu Alternativne televizije, zapravo falsifikat.

Prenosimo i saopštenje dr Milana Radovića u cjelini:

“Montirani snimak objavljen na portalu Alternativne Televizije je potvrda konačne spoznaje Milorada Dodika da će izgubiti izbore u Republici Srpskoj.

Očito je da je video snimak loša montaža. Na njemu je naznačen datum 28. avgust, a moj sagovornik u snimku nosi prsluk. Dovoljno je da potražite na internetu vremensku prognozu za navedeni datum u Beogradu, sa jedne strane, a sa druge da pogledate kako smo bili obučeni.

Da li se u avgustu nose dugi rukavi i prsluk?

Pored toga, čitav snimak je „titlovan“, odnosno ispisuje naš navodni razgovor, a kada pojačate zvuk, zapravo je nemoguće razaznati o čemu razgovaramo zbog pozadinskog šuma. Na kraju, moje putne isprave jasno pokazuju da sam 28. avgusta bio u Republici Srpskoj, a ne u Srbiji.

Pošto smo sada u fazi da režim ne bira sredstva, moramo biti svjesni da su pojedinci spremni i da učine krivična djela samo kako bi se održali na vlasti. Oni ne poznaju dostojanstvo i fer-plej, njihov pristup je životinjski brutalan, prizeman i primitivan, zbog čega će u ovoj utakmici i da izgube.

Novogodišnja rasvjeta i dekoracije u avgustu?

Neukusne izjave koje je, skoro pa momentalno nakon ATV-a, objavila Gorica Dodik, pokazuju dobru koordinaciju između ove medijske kuće i kćerke predsjednika SNSD-a. Umjesto da svoj „kardašijanski“ prostor traži i dalje u „tet-tet“ emisijama, ona je ipak izabrala da bude glavni i odgovorni urednik Goranu Suvari, čovjekolikom promašaju koji se bavi digitalnim terorizmom.

Uprkos tome što montaža izgleda neinteligentno i diletantski, kao da ju je pravio Radovan Kovačević lično, web-portal RTRS televizije ga je prenio i time ponovo pokazao da je ova medijska kuća taoc jednog nestabilnog i nemoralnog čovjeka kojeg ćemo od 3. oktobra nazivati gubitnikom.

Ipak, radi se o javnom servisu svih građana, zbog čega javno pozivam Tužilaštvo da pokrene istragu prema odgovornim licima. Ova video montaža predstavlja povredu slobode opredjeljenja birača, što je krivično djelo protiv izbornih prava propisano članom 218. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Javno pozivam Tužilaštvo i MUP Republike Srpske da ispitaju i navode o nekakvim milionima koji pristižu iz Sjedinjenih američkih država. U svakom trenutku sam spreman da dam izjavu pred ogranima Republike Srpske. Ova gnusna laž je ozbiljna optužba, koja u vrijeme predizborne kampanje može značajno da utiče na svijest pojedinih birača koji nisu toliko upoznati sa makijavelističkim metodama ovog odlazećeg režima.

Iz navedenih razloga, o svemu navedenom sam danas obavijestio dežurnog tužioca.
Sasvim je sigurno da će neko morati da odgovara za ove destruktivne medijske konstrukcije. Sa druge strane, one su i konačna potvrda nemoći, straha i pakosti koja dolazi od vrha vlasti, koja sa užasavanjem iščekuje svoj poraz 2. oktobra.”

BONUS VIDEO: 

Član GO SNS Srbije Adam Šukalo: Snimak je falsifikat, lažan kao i vaša politika

Previous articleŠtrajk rudara u Omarskoj: Traže 1.100 KM pomoći zbog velike inflacije
Next articlePijani muškarac ukrao 6 saobraćajnih znakova