Home Lifestyle Horoskopski znaci koje više preferiraju novac nego ljubav

Horoskopski znaci koje više preferiraju novac nego ljubav

71
0
IZVOR: YOUTUBE/TLNOVELAS

Astrologija otkriva horoskopske znake koji se zaljubljuju u pare!

Neki ljudi ne mogu da zamisle život koji nije na visokoj nozi, pa je za mnoge od njih prava sreća jednaka čistom bogatstvu. Bez obzira da li vole partnera ili ne, njih jednostavno privlači novac koji on posjeduje.

Uvijek se kreću u društvu dobrostojećih, vole galantan život i to ih najviše kupuje. U nastavku saznajte koji horoskopski znaci su uvijek zaljubljeni u novac:

BIK
Ako bi morao da bira između ljubavi i bogatstva, Bik bi radije izabrao novac. Iako ne može da zamisli da ne živi život koji je sebi izgradio, Bik je spreman da izađe iz svoje zone ako je u pitanju novac. Privlače ih partneri koji finansijski dobro stoje i važno im je da mogu finansijski da se oslone na nekoga.

JARAC
Jarčevi uvijek moraju da se osećaju finansijski sigurnim. Spremni su da se odreknu kratkoročnih nagrada kako bi ostvarili dugoročne ciljeve, posebno ako oni uključuju novčani dobitak. Jarčevi često djeluju da nemaju emocije, ali istina je da je zadovoljstvo zbog sticanja novca jače od ljubavnih osjećanja.

ŠKORPIJA
Škorpije imaju beskrajnu strast za luksuzom! One su oprezne i uvijek posvećene ostvarivanju finansijskih ciljeva. Iako je Škorpija veoma tajnovita, oduvijek cijeni i poštuje trajnu vezu! Ta osjećanja su jača ukoliko zna da je pronašla partnera koji može finansijski da joj parira ili da bude bolji u odnosu na nju.

STRijELAC
Strijelčevi su uvijek spremni za novu avanturu! Baš zato što žele akciju i zabavu u svom životu, mogu da se zaljube u nekoga zbog novca jer tako mogu ispuniti svoju želju da putuju i vide sve što ih zanima! To ne znači da Strijelčevi ne vole partnere koji manje zarađuju od njih, ali i te kako uživaju ako je situacija obrnuta.

Previous articleŽenu polio benzinom i pokušao zapaliti: Banjalučanin pravosnažno osuđen na pet godina zatvora
Next articlePrijedorčanin ukrao struju u vrijednosti 3.600 KM