Home Izdvojeno Moje konačno obraćanje – dr Milan Radović

Moje konačno obraćanje – dr Milan Radović

1173
0

Saopštenje dr Milana Radovića, predsjednika Gradskog odbora SDS Banja Luka i zamjenika predsjednika SDS, prenosimo u cjelini:

Nisam bio na poziciji u vlasti, niti sam išta dobio od politike. U politiku sam ušao kao ostvaren i obrazovan poslovni čovjek.

Režimski mediji i tabloidi, kao i njihove sluge, neprestano me zasmijavaju. Prvo su pokušali da me prikažu kao narkomana, potom kao homoseksualca, a prekjuče su jeftinom montažom pokušali da me prikažu kao špijuna.

DOKAZ: Radovića optužili lošom montažom

Danas su došli na red navodi da sam gotovinom od nekoliko miliona evra kupio kuću u Istri u Hrvatskoj, valjda aludirajući na to da sam toliki novac stavio u gepek od automobila, prešao s njim granicu, a onda kupio kuću.

Izvor: screenshot

Istina je da sam jedan od suvlasnika firme koja posjeduje predmetni objekat, koji je finansiran najvećim dijelom iz kreditnih sredstava, a trošak navedene investicije je skoro 4 puta manji nego što je navedeno u tekstu lažnih novina i portala.

Ja sam investitor, poslovan čovjek. Moja preduzeća nikada nisu dobila niti jednu konvertibilnu marku poslova iz budžeta. Samo jedna od mojih kompanija je u prošloj godini ostvarila dobit od oko 500.000 KM.

Međutim, ovdje izgleda da je potrebno da se zamijene teze, pa da oni koji su opustošili našu lijepu Republiku Srpsku sada upiru prstom u mene, u pokušaju da me prikažu kao nekoga ko je nelegalno stekao svoj novac.

Izvor: screenshot

Moja imovina je stečena legalno, legalno je i prijavljena. Porez je plaćen Republici Srpskoj, što smatram jednim od oblika patriotizma. Sve moje firme pozitivno posluju, ostvaruju odlične poslovne rezultate. Zar bi zbog toga trebalo da se stidim?

Nažalost, moji politički protivnici ne znaju za bolje, nego samo za jeftine, prizemne, brutalne i primitivne načine borbe – što oslikava i njihove ličnosti.

Osnovali su “pljuvački” tabloid i portal “Faktor magazin” izgleda samo zbog mene, jer nema izdanja ovih novina, a da ja nisam počastvovan da budem na naslovnoj strani ili barem moja fotografija u tekstu u krupnom planu.

Međutim, za mene je to dodatna motivacija, jer mi je jasan pokazatelj da je režim uplašen i da znaju da će biti poraženi. Kada preuzmemo vlast, zaista će biti zanimljivo pogledati imovinske kartone onih koji nas pokušavaju ocrniti, ali ne po njihovom Zakonu o porijeklu imovine, već po novom koji ćemo mi donijeti.

Kao što rekoh, u politiku sam ušao kao ostvaren čovjek i nemam čega da se stidim. Vidjećemo da li će moji politički protivnici moći isto da kažu za sebe nakon 2. oktobra.

BONUS VIDEO:

Previous article“Ili me pratite i idemo u nezavisnost ili pristanite da budete potčinjeni”
Next articleRazoran uragan uništava američke gradove: Milioni bez struje, oluja jača