Home Vijesti Crna hronika Ostaje iza rešetaka do 30 dana: Mužu pretučene sestre jutjuberke određen pritvor

Ostaje iza rešetaka do 30 dana: Mužu pretučene sestre jutjuberke određen pritvor

109
0
FOTO: UKI Q/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Damjan Hadžić koji je osumnjičen da je pretukao ženu Saru, sestru jutjuberke Uki Q, saslušan je danas u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Osumnjičenom je pritvor određen zbog sumnje da će boravkom na slobodi uticati na svjedok-oštećenu, potvrdila je večeras Tanjugu portparol tog suda Irina Kovačević.

On je ranije saslušan u prisustvu izabranog branioca, i tom prilikom je djelimično priznao izvršenje krivičnog djela.

Sestra jutjuberke Uki Q, Sara Hadžić završila je na Vojno-medicinskoj akademiji nakon što ju je, kako tvrdi, krvnički pretukao suprug, a u ispovijesti otkrila sve detalje.

Muž me je pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se miješala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, čudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, a sinoć mi je lupao glavom o pločice.

Ona je dodala, da je nakon svađe došlo do fizičkog maltretiranja, piše Blic.

– Damjana je mama često savjetovala kako da se ponaša prema meni, kao da joj je smetalo što ima ženu i dijete. On je sinoć tokom naše svađe počeo da vrijeđa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami. Počeo je da me juri, davi po stanu, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste – rekla je za Republiku.

Previous articleRazoran uragan uništava američke gradove: Milioni bez struje, oluja jača
Next articleOvi rituali nakon seksa su važniji i od predigre