Home Sport Fudbal Toti sa novom djevojkom slavio rođendan, pa otišao pravo na sud zbog...

Toti sa novom djevojkom slavio rođendan, pa otišao pravo na sud zbog bivše žene

57
0

Frančesko Toti i Ilari Blazi se neće rastati u dobrim odnosima, njihov brak će se okončati na sudu.

Nastavlja se borba Frančeska Totija i njegove i dalje zakonite supruge Ilari Blazi. Tačno godinu dana nakon poslednjeg zvaničnog putovanja njih dvoje treba da izađu pred sud!

Njih dvoje su u braku od 2005. godine, imaju troje djece, ali je sve konačno “puklo” kada su 28. i 29. septembra prošle godine kada su otišli da posjete Diznilend u Parizu. Iako je i ranije taj brak bio na staklenim nogama…

“Ne postoje bajke, mi smo imali uspona i padova, kao i svaki par. Ali onda se nešto dogodilo. Prava kriza je ‘eksplodirala’ između marta i aprila prošle godine. Patio sam već neko vrijeme”, rekao je jednom prilikom Toti.

Posljednja njihova zajednička fotografija koja je izašla u javnost je upravo sa puta u Pariz, a sada godinu dana nakon toga su propali svi pokušaji za sporazumni razvod i ovaj par će na sudu tražiti razrešenje krize. Nije tajna da je Ilari Blazi varala svog muža sa ličnim trenerom, ali ona tvrdi da je on nju prvi počeo da vara.

Nedavno je Toti proslavio rođendan sa djecom i sa svojom novom djevojkom Noemi Boći, a sada mora na sud. Njegova supruga Ilari smatra da je ona oštećena strana u razvodu i tražiće veliki dio Totijevog bogatstva na suđenju, a do sada je dobila sve Frančeskove predloge za nagodbu.

Previous articleUprkos najavama iz Grada: Radijatori u Banjaluci i sinoć ostali hladni
Next articleINTERVJU Branko Blanuša: Nema zvanja bez znanja!