Home Vijesti Društvo Uhapšen Adam Šukalo u Banjoj Luci

Uhapšen Adam Šukalo u Banjoj Luci

341
0

Izvor: RTV BN, Gerila.info, Una TV

Policija je večeras u Banjoj Luci uhapsila Adama Šukala i Vladu Mandića, članove Srpske napredne stranke.

Da li je ovo Dodikov udar na Vučića?

Razlog hapšenja nije poznat.

“Kod Vidovića nas je zaustavila policija i drže nas već sat vremena”. Rekao je to u kratkom telefonskom razgovoru novinaru Gerila info, Adam Šukalo.

Narodni poslanik Milan Radović na svom Facebook profilu navodi da je policija, nakon što je zaustavila vozilo sa tablicama Srbije u kojem se nalazio Šukalo, izvršila pretres, nije pronašla niti jedan razlog za zadržavanje, a onda ipak njega i Vladu Mandića privela i zadržala na informativnom razgovoru.

RTV BN je objavila kratki video na kojem se vide policajci a čuje se i glas Adama Šukala koji policajce pita šta je razlog zaustavljanja. Nezvanično Šukalo je, zajedno sa licima sa kojima je bio u vozilu priveden. Ne znaju se razlozi privođenja.

“Sve ovo pokazuje ogromnu nervozu Milorada Dodika koji je potpuno izgubio kompas i krenuo u nasilni obračun i to sa pripadnicima SNS-a Aleksandra Vučića koji su porijeklom iz BiH/RS.”

Slobodan Vasković, novinar i bloger

Sa druge strane, UNA TV, medijska kuća koja se često dovodi u vezu sa porodicom Dodik, navodi da je u pitanju samo “racija”

“Na meti policije je više bezbjednosno interesantih osoba, koje su zaustavljene u luksuznim vozilima na istočnom tranzitu u blizini Tržnog centra Delta planet, te kod servisa Vidović. Razlog privođenja i pretresa zasada nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama među privedenima su osobe koje su i ranije dovođene u vezu sa nelegalnim aktivnostima u BiH, ali i Crnoj Gori”, šturo i nejasno se navodi u objavi UNA TV portala.

Šukalo je bivši poslanik SNS u Skupštini Srbije, dok je Mandić nekadašnji srpski rukometaš. I Šukalo i Mandić su članovi Glavnog odbora SNS Aleksandra Vučića.

Previous articleČovjek pliva u svojoj kući nakon udara uragana: Nesvakidašnji snimak sa Floride
Next articlePOJAVIO SE ČIPS SA UKUSOM VA*INE – U PRODAJI JE! Košta 20 KM, a nećete vjerovati zašto je napravljen!