Home Izdvojeno PERVERZNI SVEŠTENIK Suprug pronašao eksplicitne poruke u ženinom telefonu

PERVERZNI SVEŠTENIK Suprug pronašao eksplicitne poruke u ženinom telefonu

73
0

U komšiluku se ovih dana događa scenario kakav viđamo samo u sapunicama, sveštenik u slavonskoj opštini Sikirevci uhvaćen je u aferi sa jednom udatom mještankom.

Suprug mještanke, Ivan Lepan, tvrdi da je pronašao poruke u telefonu svoje supruge za koje se ispostavilo da ih je razmjenjivala sa sveštenikom.

Obratio se nadbiskupiji, razgovarao sa biskupom i sekretarom nadbiskupije i zatražio da sveštenika razriješe dužnosti momentalno.

O svemu postoji i službeni zapisnik. Kako se to još uvijek nije dogodilo, ni više od nedjelju dana nakon što se obratio nadbiskupiji, o svemu je odlučio da progovori javno, piše Indeks.hr.

“Moja supruga se njemu na ispovijesti požalila da se ne osjeća voljeno u braku. Za to sam i ja kriv jer joj nisam posvetio dovoljno pažnje, ali volim je više od ičega. Sveštenik je to iskoristio, počeo je da joj se javlja, pisao joj je da je više ne gleda kao sveštenik, nego kao muškarac”, ispričao je za razočarani Lepan.

Poruke je Ivan našao slučajno, u posljednja dva mjeseca primijetio je da mu supruga sakriva dio poruka u mobilnom, odnosno da ih štiti šifrom. Ispostavilo se da su se iza šifre krile poruke koje je primala od župnika. Uvjerio se u to i kad je u ime supruge poslao nekoliko poruka svešteniku koji je na to brzo odgovorio.

Tu je bilo eksplicitnih poruka, nagovarao ju je čak i na grupne intimne odnose, govorio joj je da povede prijateljicu. Slao joj je i snimke i fotografije na kojima masturbira. Supruga mi je sve priznala, ona sebe krivi, ali ja sam joj objasnio da nije ona tu kriva, već on koji iskorišćava svoj položaj. Znam da ovo nije prvi put da se sveštenik ovako ponaša, imam informacije da je iste odnose održavao sa 12 žena u mjestu, ovo nije prvi put – kaže Lepan.

Dodaje i da mu je supruga rekla da sa sveštenikom nije spavala, ali da ju je on pozivao da uveče dođe do njega.

“Govorio joj je da u 22 sata automobilom dođe do njega, kao da želi da to svi vide i da selo priča”, čudi se Lepan.

“Ja sam ženi oprostio”
Odlučio je da progovori javno kad je shvatio da nadbiskupija ništa ne preduzima. U mjestu se, kaže, susreo s podsmijehom i osudom, no to ga ne dira.

“Ja sam svojoj supruzi sve oprostio, mi smo to riješili, i njoj je bilo teško, ali volimo se, naš odnos je snažan. Razgovarao sam o ovome sa djecom, sa širom porodicom, svi me podržavaju. Nisam ishitreno donio odluku da o ovome progovorim”, iskren je.

I suprugu nagovara da progovori o svemu jer, kaže, ona ne bi trebala da podnosi žrtvu i krivicu za postupke sveštenika koji iskorišćava svoju poziciju. Dodaje da je sveštenik i protekle nedjelje bio u crkvi u Sikirevcima za vrijeme mise.

“Rekao je vjernicima da se mole i za njega jer je krivo optužen, bilo je i onih koji su mu na to aplaudirali i tapšali ga po ramenu”, kaže.

“Ja sam spreman i na sud zbog ovoga, imam sve dokaze, moja supruga će svjedočiti. Crkva bi trebala da bude nešto sveto, moja kćerka ide tamo u crkvu, ne želim da je odgajaju i uče takvi ljudi poput tog sveštenika. Ja njega ne mrzim, pokušao sam čak da dođem do njega, pozvao ga da razgovaramo o svemu i to riješimo. Nije mi nikad ni odgovorio, takav je on čovjek”, poručuje Lepan.

Do objavljivanja teksta redakcija portala “Index.hr” nekoliko puta je pokušala da stupi u kontakt sa sveštenikom, međutim, on je svaki put bio nedostupan.

Previous articleĐoković jednim potezom rasplakao dječaka na tribini (VIDEO)
Next article“Demantujem da je Zvicer ubijen!” Oglasio se advokat vođe kavačkog klana