Home Vijesti Crna hronika “Demantujem da je Zvicer ubijen!” Oglasio se advokat vođe kavačkog klana

“Demantujem da je Zvicer ubijen!” Oglasio se advokat vođe kavačkog klana

62
0

Nakon nezvaničnih saznanja da je sinoć nešto poslije 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer koji je te navode demantovao.

Demantujem kao advokat porodice da je Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je vidjela natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ – rekao je za Kurir Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Šta se dogodilo?
Beogradski mediji su u petak oko 21 sat objavili da je Radoje Zvicer ubijen u Panami. Tragom te informacije, Blic je od više međusobno nepovezanih izvora dobio nezvanične potvrde da je do ubistva došlo oko 20 sati u Panami i da je žrtva zaista Radoje Zvicer. Ipak, do trenutka pisanja ovog nije bilo ni jedne zvanične potvrde – štaviše, vijesti su bile oprečne?

Kako se dogodilo?
Mediji u Panami objavili su informaciju da je ubijen muškarac od 40-45 godina dok je sjedio u bijelom automobilu. Navodno, muškarac je imao nadimak “Jai” i ubijen je u sačekuši. Detalje da li je zaista u pitanju odbjegli vođa kavačkog klana Radoje Zvicer nisu iznosili. Kako su naveli, nije poznat identitet žrtve, a očevici odbijaju da sarađuju sa policijom.

Šta kažu u Crnoj Gori?
Policija Crne Gore je dobila informaciju da su u Panami ubijena dvojica muškaraca, da se čeka DNK analiza i da će detaljnije informacije dobiti kroz 2-3 dana.

Previous articlePERVERZNI SVEŠTENIK Suprug pronašao eksplicitne poruke u ženinom telefonu
Next articleSutra opšti izbori u BiH, počela predizborna tišina