Home Vijesti Svijet Pornhub napao Instagram zbog zabrane: “A zadnjica Kim Kardašijan”?

Pornhub napao Instagram zbog zabrane: “A zadnjica Kim Kardašijan”?

88
0
IZVOR: YOUTUBE / PORNHUB

Najpopularniji sajt za odrasle se pobunio zbog ukidanja naloga i optužio Instagram za “licemjerno sprovođenje pravila”.

Nakon što je Instagram ukinuo nalog kompaniji Pornhub, 13 miliona pratilaca se nadalo da će zaposleni u kompaniji Meta shvatiti da je u pitanju greška i ukinuti suspenziju. Ipak, suspenzija je sada postala trajna, čime je Pornhub zauvijek prognan sa ove platforme.

Instagram nalog najpopularnijeg sajta za odrasle je u momentu ukidanja bio star više od 10 godina, tokom kojih je nagomilao pregršt upozorenja i suspenzija. Ovo je doprinijelo prvobitnom uvjerenju da će najnovija suspenzija biti privremena.

Odgovarajući na zabranu putem svog Twitter profila, Pornhub je optužio Instagram za “diskriminatorno i licemerno sprovođenje sopstvenih pravila i politike korišćenja”. Takođe je pozvao platformu da objasni zašto se nalozi seksualnih radnika često brišu, navodeći da objavljen sadržaj ne krši politiku iste.

“Zahtijevamo da Instagram odmah okonča svaku diskriminaciju prema onima koji su uključeni u industriju za odrasle”, napisao je Pornhub. “To znači pružanje potpune transparentnosti i jasnih objašnjenja za sve suspendovane ili ukinute naloge, okončanje prakse tihe zabrane i momentalno vraćanje svih naloga, uključujući Pornhub, koji nisu prekršili nijedan od uslova i smjernica Instagram-a”.

Pornhub je u pismu napomenuo da “mejnstrim brendovi i nalozi slavnih često prikazuju golotinju bez ikakvih posljedica”, a posebno se ističe objava “potpuno otkrivene zadnjice” Kim Kardašijan, koja je postavljena prije dvije nedjelje, a još uvijek postoji.

Trenutno je nejasno zbog kakvog sadržaja je Pornhub podstakao ukidanje svog Instagram naloga, ali sumnjamo da je povezano sa odlukom platforme da potpuno ukine golotinju.

Previous article“Marte nema mjesecima u kraju” U medijima se šuškalo da se Mile Kitić razvodi
Next article“Baš je bilo slatko i lijepo” Oglasio se Janjuš nakon priznanja Maje da joj je bio najveća ljubav