Home Sport Fudbal Ibrahimoviću, šta radiš u njegovoj kući?! Da li je Zlatan upravo otkrio...

Ibrahimoviću, šta radiš u njegovoj kući?! Da li je Zlatan upravo otkrio koji je njegov naredni klub! (VIDEO)

47
0
IZVOR: YOUTUBE/ AC_IG TV

Zlatan Ibrahimović izazvao veliku pažnju objavivši video snimak na kojem je u društvu Silvija Berluskonija.

Zlatan Ibrahimović (41) izazvao je veliku pažnju fotografijom na kojoj ga grli Silvio Berluskoni, jer su mnogi u njoj “pročitali” da bi Šveđanin mogao da uskoro zaigra za Moncu, koju sada vodi dugogodišnji gazda Milana. Ibra je uz fotografiju sa bivšim premijerom Italije napisao: “Istorija se ne briše, a budućnost čeka da bude napisana”.

Njih dvojica su se oglasili i na TikToku, gdje su objasili da su njihove zajedničke fotografije i klipovi nastali u Berluskonijevom domu. “Jedan radoznali momak sa TikToka pozvao me je kada je vidio da Ibra dolazi kod mene i pitao me: “Šta Ibra radi sa tobom?” Odgovorio sam mu da hoću da naučim Ibru kako da vodi kompaniju”, nasmijao se poznati političar. “Umjesto toga, ja moram da naučim Berluskonija kako da igra fudbal”, odgovorio je Šveđanin. Pogledajte njihov zajednički snimak.

Ibrahimović je za Berluskonijev Milan igrao dvije sezone, od 2010. do 2012. i u tom periodu razvio je očigledno odličan odnos sa italijanskim biznismenom, bivšim vođom političkog pokreta “Forca Italija” i premijerom te zemlje. Od odlaska iz Milana 2017, Berluskoni je preuzeo brigu o FK Monca, uveo ga u Seriju A, a ove sezone je uživao i u pobjedi svog kluba protiv velikog Juventusa.

Previous articleDinamo bez bodova u Austriji: Salcburg do pobjede sa bijele tačke
Next articleStrava u Meksiku: Banda ubila gradonačelnika i još 17 osoba