Home Izdvojeno Radojičić isključen iz SNSD

Radojičić isključen iz SNSD

78
0
IZVOR: MONDO.BA/VEDRAN ŠEVČUK

Bivši gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić isključen je iz SNSD, objavila je ATV. Radojičić je prema zvaničom sajtu stranke još uvijek potpredsjednik.

Portparol SNSD Radovan Kovačević nije mogao da potvrdi ovu vijest, ali je najavio da će danas biti poznato više informacija o tome nekon sastanaka u stranci.

Ovo nije prvi put da Radojičića “izbacuju iz SNSD” nakon loklanih izbora 2020. godine.

Prije godinu dana jedna druga televiza, BN, objavila je da je Radojičić napustio SNSD, da nije bio na sjednici glavnog odbora stranke, ni na sjednici Predsjedništva stranke, a da ne dolazi ni na sastanke Izvršnog komiteta SNSD.

ATV takođe danas piše da je Radojičić isključen “zbog neaktivnosti”.

Radojičić je od 1. oktobra član Upravnog odbora kompanije “Planetsoft”.

Od avgusta prošle godine zaposlen je na Elektrotehničkom fakultetu u Banjaluci kao viši asistent gdje je radio i prije političke karijere. Bio je poslanik i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, a zatim i gradonačelnik Banjaluke do 2020. godine.

Njegov povratak u politiku bio je najavljen u martu 2021. godine kada je smijenjen ministar za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara BiH Miloš Lučić (još je ministar), a na njegovo mjesto SNSD je predložio upravo Igora Radojičića.

Previous articleNešić poslije izbora otišao na odmor
Next articleOglasila se majka djevojčice (3) koju je ubio otac