Home Vijesti Crna hronika U toku saslušanje radnika pumpe iz Laktaša

U toku saslušanje radnika pumpe iz Laktaša

86
0

Policijski službenici Policijske stanice Laktaši, lišili su slobode dvije osobe inicijala V.T. i D.K. iz Laktaša, zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo „Neovlašteno fotografisanje“ iz člana 156. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

U toku je kriminalistička obrada osumnjičenih.

“Sve mjere i radnje preduzimaju se uz saglasnost i pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se nakon kompletiranja i dokumenotvanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, protiv navedenih lica dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, saopšteno je iz Policije.

Podsjećamo, Mladen Dulić (22) je sebi oduzeo život, pod još nerazjašnjenim okolnostima. Mnogi mediji preuzeli su sa društvenih mreža informaciju da je mladić digao ruku na sebe zbog ismijavanja kojem je bio podvrgnut nakon što je jedan radnik benzinske pumpe objavio video snimak na kojem Dulić traži zaposlenje na pumpi.

Previous article“Svi su se smijali, a sada osuđuju” Radnik koji je ismijavao Mladena (22) dobio otkaz, oglasio se vlasnik pumpe
Next article“Zar treba da padne krv!” Dok je Jelena Trivić govorila pred TV kamerama, Vukovića i Babalja gađali KAMENOM