Home Showbiz LAZIĆEVA BIVŠA ZVALA MILANA TAROTA! Haos na mrežama zbog SNIMKA, požalila mu...

LAZIĆEVA BIVŠA ZVALA MILANA TAROTA! Haos na mrežama zbog SNIMKA, požalila mu se na ljubav! Evo šta joj je rekao da uradi

104
0
IZVOR: INSTAGRAM/BARBARA.BOBAK/PRINTSCREEN /ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

Snimak na kom Barbara Bobak zove vidovnjaka Milana Tarota i traži mu pomoć oko ljubavnih problema postao je hit na mrežama.

Pjevačica Barbara Bobak koja je nedavo izjavila da je “izbrisala” bivšeg dečka Darka Lazića objavila je na Instagramu hit snimak kako sa drugaricom zove Milana Tarota u želji da joj pomogne. Ona ga je pozvala i zatražila savjet, jer već pet godina nema sreće sa emotivnim partnerima, i pitala ga je da li joj je neko bacio magiju zbog koje je ne može da izađe na kraj sa problemom.

“Godinama ne mogu da nađem momka, ne znam šta se desilo. Da li mi je neko nešto ‘bacio?'”, pitala je Barbara, Milan joj je odgovorio: “Jeste, pet godina ne možete momka da nađete. Udvarao vam se jedan stariji muškarac, vi ste ga ignorisali, on vam je bacio te čini, nijedan vam od tada ne prilazi. Ako priđe i neki, taj nije normalan. On vas je začarao“.

“Šta ja sada da radim?”, uputala je Barbara, a vidovnjak je dodao: “Jedino te čini da skinete. Spremite, svijeću i vašu sliku, iscjepate srce od papira, obojite u crveno i napišete vaše ime”.

Barbara Bobak i Darko Lazić raskinuli su prije par mjeseci, međutim, a dok je pjevač svoju sreću našao kraj nove djevojke Katarine koju poznaje već 13 godina, mlada pjevačica još nije pronašla jaču polovinu. Međutim Barbara je nedavno otkrila da više ne živi sama.

Poslušajte snimak razgovora s Milanom Tarotom koji je postao hit na mrežama:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bobak S. Barbara (@barbara.bobak)

Previous article“ILI EU ILI SA RUSIMA” Njemačka pojačava pritisak na Srbiju da se priključi sankcijama
Next articleMoguća posljedica loših rezultata: Predsjedništvo SDS pred KOLEKTIVNOM OSTAVKOM