Home Showbiz Milica Dabović otkriva šta nudi na sajtu za odrasle “Skidaću se onoliko...

Milica Dabović otkriva šta nudi na sajtu za odrasle “Skidaću se onoliko koliko mi plate”

112
0
FOTO: EMIL ČONKIĆ/RINGIER

Bivša košarkašica Milica Dabović (40) otvorila je profil na sajtu za odrasle.

Kako kaže, najprije je profil na “OnlyFansu” otvorila zbog opklade sa drugaricom, a kasnije je shvatila da može dobro da zaradi.

– Profil sam otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspjeh. Kazala je: “Ajde da vidimo, ako ne uspiješ, zatvori profil.” Pristala sam, još jedan skandal manje-više, šta mi teško – započinje priču bivša košarkašica, koja će, ako ostvari cilj, za dva dana zaraditi čak 15.000 dolara.

Volim da se fotografišem i ponosna sam na svoje tijelo. Cijeli život sam trenirala, tijelo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lijepo, zgodno žensko tijelo čista umjetnost! Pokazivaću dijelove tijela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike! – obećava Milica.

Iako su muškarci srećni što će moći da gledaju Miličine provokativne fotke, žene su je osudile, pa su je zatrpale negativnim komentarima: “Na šta si spala”, “Ova riba prsla”, “Sramota me je što sam žensko”, “Cijenila sam te kao sportistu i ne mogu da vjerujem da si pala na dno”…Dabovićevu je iznenadilo to što su je žene izvrijeđale.

– Tek sada shvatam koliko je žena ženi najveći neprijatelj! Kučke laju, karavani prolaze! Ne znam da li je riječ o ljubomori i zavisti, ali kada nemam šta lijepo da kažem, ćutim! Nikada nisam uprla prstom u nekog i rekla: “Ona je kurva.” Svako ima pravo da radi šta hoće! Muškarci su me oduševili kako su reagovali, ali žene su se baš loše ponijele. Šta god da sam do 40. godine uradila, osuđivali su me – završava priču Milica, prenosi Informer.

Previous articleStranke spiskale milione u kampanji: SNSD na prvu mjestu, PDP najviše potrošio na Fejsbuku
Next articlePriručnik o egzorcizmu koji niko nije mogao da dešifruje dva vijeka