Home Izdvojeno Stanivuković miting pratio iz mase: Da li se gradonačelnik Banjaluke distancira od...

Stanivuković miting pratio iz mase: Da li se gradonačelnik Banjaluke distancira od poteza opozicije

131
0
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Na večerašnjem mitingu opozicije za govornicom se nije pojavio gradonačelnik Banjaluke, predsjednik Gradskog odbora PDP i jedan od najpopularnijih političara u Srpskoj, Draško Stanivuković.

To je u političkim krugovima podgrijalo postojeće spekulacije da se Stanivuković distancira od aktuelnih poteza opozicione ekipe, naročito nakon odluke Suda BiH da odbije njihovu žalbu na rezultate izbora za predsjednika Srpske, poslije čega je uslijedila potvrda rezultata od strane CIK.

Istina, Stanivuković je večeras bio na skupu opozicije, ali je obraćanje govornika pratio zajedno sa okupljenim građanima.

Kako saznajemo u opoziciji, dogovoreni protokol je bio takav da se narodu obrate Nebojša Vukanović i njegov poslanik, kao formalni domaćini skupa ispred RTRS, te Branislav Borenović i Milan Radović ispred PDP i SDS, i naravno Jelena Trivić kao njihov zajednički kandidat na prošlim izborima.

-Gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović, obratio se prisutnima mimo protokola. Skupu su prisustvovali Mladen Ivanić, Milanko Mihajilica, Nenad Vuković, Igor Crnadak i još neki, ali takođe nisu govorili – kaže naš sagovornik.

Previous articleHOROR U DOMU ZA STARE! Kakvi SU OVO monstrumi? Medicinske sestre šamarale i šutirale NEMOĆNU BAKU (VIDEO)
Next articleIsplivali novi detalji francusko-njemačkog plana za Kosovo