Home Showbiz Film i serija “Nisam znala kako da reagujem” Bojana je bila prva VELIKA LJUBAV VUKA...

“Nisam znala kako da reagujem” Bojana je bila prva VELIKA LJUBAV VUKA KOSTIĆA

70
0
FOTO: MILORAD MILANKOVIĆ/RAS SRBIJA

Proslavljeni glumac Vuk Kostić nerijetko oduševljava ulogama koje pažljivo bira, ali je isto tako često u žiži interesovanja zbog svog ljubavnog života.

Glumac Vuk Kostić se svojevremeno zabavljao sa koleginicom Jelisavetom Orašanin, kao i sa voditeljkom Anom Mihajlovski. Ipak, ono što malo ko zna je da se on prije njih bio u vezi sa još jednom poznatom glumicom.

U pitanju je Bojana Stefanović sa kojom je Vuk Kostić u vezi bio više od četiri godine. Njih dvoje su se upoznali još na studijama glume.

Prije zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tjera. U istoj toj predstavi je poslije, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me “vata” da nisam znala kako da reagujem – rekla je lijepa glumica prije nekoliko godina.

Bojana je danas udata za pozorišnog reditelja Istoka Tornjanskog sa kojim ima dvoje djece – sina Matiju i kćerku Višnju.

Ona i Vuk su ostali u dobrim odnosima, a zajedno igraju i u pozorištu

Previous articleOBASIPAJU JE PAŽNJOM Nakon snimka sa Stefanom Karićem, Tamara Đurić dobila iznenađenje od drugog muškarca
Next article„Je li to dio Bakinačkog sporazuma“ Borenović pita hoće li čizma hrvatskog vojnika gaziti po Srpskoj