Home Lifestyle Blizancima slijedi nedjelja izazova, a ovom znaku predstoji prava drama

Blizancima slijedi nedjelja izazova, a ovom znaku predstoji prava drama

122
0
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovaj vikend pojedinim znakovima donijeće i određene promjene.

Pametno iskoristite položaj zvijezda.

Ovan
Izazovan period u poslovnom i emotivnom svijetu polako ostaje iza vas. Njegove trzaje osjećaćete do kraja nedjelje. Za vikend se stvari rješavaju, ali i dalje povedite računa o načinu komunikacije.

Bik
Previše iznenadnih situacija u toku radne nedjelje. Prvenstveno na poslu, a za pojedine Bikove i u partnerskim odnosima. Za vikend se okrenite vašem partneru i porodici.

Blizanci
Nedjelja iza vas je bila izazovna. Rokovi su bili kratki i vi ste se umorili. Naučite da neke stvari prepustite i drugimaj a za vikend se odmorite.

Rak
Odnosi u porodici polako se smiruju. To vam je crpilo energiju i niste se dovoljno posvetili poslovnim obavezama. Ostalo je dosta ne završenih stvari . Za vikend napravite poslovne prioritete i polako korak po korak i sve ćete završiti.

Lav
Generalno vama je dobro. Međutim vi duboko u sebi osjećate da je vrijeme za ozbiljne radikalne promjene. Polako ne žurite. Za vikend obavite razgovor sa sobom . Savjet -poslušajte šta vam duša priča.

Djevica
Pretjerana preciznost i potreba da predvidite stvari unaprijed vas iscrpljuje. Većina Djevica se osjeća iscrpljeno. Naučite da se opustite, a vikend je idealno vrijeme za to.

Vaga
Balans je ono čemu vi težite. Ali isto je jako bitno da napustite stvari , ljude , odnose koji ne idu. To se uči i potrebno je vrijeme. Za vikend se distancirajte i pokušajte da sagledate stvari sa više strana.

Škorpija
Drama koja vam je trenutno u životu je tu da bi vam pokazala da naučite da cijenite mir. Vi ste impulsivni i pokušajte da nemate burne reakcije na sve što vam smeta. Za vikend se osamite i razmislite o vašim dešavanjima u životu.

Strijelac
Previše žurbe i obaveza je obilježila radna nedjelja. Vi se u haosu snalazite, ali ovo je previše i za vas. Za vikend restart od svega i svih!

Jarac
Pojedini Jarčevi mogu za vikend da očekuju poziv ili situaciju koja im može potpuno promijeniti ljubavni život. Samo budite racionalni i sigurni u sebe.

Vodolija
Dane vikenda će obilježiti lijepa energija. Uživaćete u svakom minutu, a poziv za grad od prijatelja ne propuštajte, piše Magazin novosti.

Ribe
Ako imate potrebu da nešto promijenite u svom životu sada je pravo vrijeme. Vikend vam donosi čiste i precizne misli. Naravno ovaj momenat možete da iskoristite i za druge stvari u životu.

Previous articlePDP treba potpunu reformu, spreman sam da to vodim
Next articleTENZIJE OKO KOSOVA Mali upozorio da akcije Prištine idu ka tome da izazovu sukobe