Home Showbiz SAŠA POPOVIĆ JE TRAŽIO DA SE SKINEM! Voditeljka Granda otkrila šok TAJNU...

SAŠA POPOVIĆ JE TRAŽIO DA SE SKINEM! Voditeljka Granda otkrila šok TAJNU – “Rekli su mi da si mnogo DEBELA”

121
0
IZVOR: ATA IMAGES/YOUTUBE/SCREENSHOT/GRAND ONLINE

Voditeljka Dragana Katić otkrila je detalje prvog razgovora sa Sašom Popovićem koje javnost nije znala.

Nova sezona takmičenja “Zvezde Granda” samo što nije počela, a čuvenu osmorku i njihove buduće kanditate od sada gledamo na Pink televiziji. Pred sam početak nove sezone Saša Popović otkrio je kako je policija jednom pilikom upala u “Grand”, šta je tamo zatekla, a Neda Ukraden je u svojoj knjizi otkrila detalje veze s Popovićem.

Nakon što je i pjevačica Zlata Petrović sa kojom je Saša Popović neko vrijeme bio u vezi ispričala da ju je smuvao ispred toaleta na osamnaestom rođendanu Svetlane Cece Ražnatović, voditeljaka “Granda” Dragana Katić se prisjetila kako ju je Popoivić zaposlio i šta je tražio od nje čim ju je vidio.

“Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavjestili o tome, takođe su me predložili Saletu, a on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođaja“, ispričala je voditeljka svojevremeno i otkrila šokantne detalj sa prvog razgovora sa Popovićem.

Jedva ga je Zorica ubjedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući”, rekla je Katićeva i dodala: “Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: ‘Ajde da se skineš’, i ja se skinem, a on vikne: ‘Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!‘”. I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje”.

Katićeva ne krije da je bilo veoma teško doći do čelnika “Grand” televizije, ali i da je bila na meti predrasuda zbog kilaže koju je dobila tokom trudnoće, u kojoj je dobila blizance.

“Na jednom od prvih snimanja kostimografkinja mi je prišla i zamolila me da skinem nausnice, zbog kojih me ne snimaju u prvom planu! Pojma nisam imala šta mi kaže, a ona mi priča diskretno: ‘Pa, kao te dlačice’. I onda me je vodila kod svoje kozmetičarke”, prisjetila se voditeljka.

Saša Popović veliki je ljubitelj automobila i ima čitav vozni park, a na snimanje jedne epizode nove sezone pomenutog takmičenja pojavio se u novim “bjesnim” kolima od 180.000 evra

Previous articleERDOGAN LUPIO ŠAMARČINU NATO PAKTU! Predsjednik Turske bez dlake na jeziku, šef Alijanse u šoku
Next article“UKRAJINA JE SAMO ZAGRIJAVANJE, ONO VELIKO TEK DOLAZI!” Šokantno upozorenje američkog admirala