Home Vijesti Crna hronika BRAT IZ PAKLA Zbog obljube sestre (13) osuđen na 5 godina zatvora,...

BRAT IZ PAKLA Zbog obljube sestre (13) osuđen na 5 godina zatvora, djevojčicu zlostavljao više puta

200
0
FOTO: A.STANKOVIĆ / RINGIER

Okružni sud u Doboju osudio je A.H. na pet godina robije zbog obljube svoje trinaestogodišnje sestre A.H. sa kojom je, prema presudi, imao polni odnos više puta tokom 2020. godine.

Kako se navodi u presudi, on je krajem jula 2020. godine u kući u kojoj živi zajedno sa sestrom koja je tada imala 13 godina, u namjeri obljube, znajući da mu je sestra i da je mlađa od petnaest godina, u noćnim časovima došao u sobu gdje je bila oštećena djevojčica.

Dalje se navodi da je optuženi sjeo pored sestre a potom joj skinuo majicu, dirao je po grudima i ljubio u usta, nakon čega je sa djevojčicom imao polni odnos.

Ubrzo je ustao i otišao iz sobe, da bi nakon toga početkom septembra 2020. godine, oštećenu pozvao da dođe kod njega u sobu – navodi se u presudi.

Dalje se dodaje da je maloljetnu sestru, nakon što je ušla u sobu, bacio na krevet, stavio joj ruku na usta, te ponovo sa njom imao polni odnos.

Takođe se navodi da je nakon nekoliko dana u dnevnom boravku, dok je oštećena sjedila na krevetu, prišao sestri te sa nje skinuo odjeću, imajući tako sa njom polni odnos, nakon čega je izašao iz sobe.

– Dakle, kao srodnik u pobočnoj liniji sa oštećenom u prvom stepenu, izvršio  je obljubu sa djetetom mlađim od petnaest godina, čime je učinio krivično djelo obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina – navodi se u presudi.

Sud je optuženog oslobodio nadoknade troškova krivičnog postupka pa oni padaju na teret budžetskih sredstava, pišu Nezavisne novine.

Previous articleUGASIO SE JOŠ JEDAN ŽIVOT Preminuo maloljetni Prijedorčanin koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći
Next article“DOSTA JE KURTIJEVOG TERORA” Hiljade Srba sa mitinga poslalo jedinstvenu poruku