Home Showbiz NA SEBI IMALA SAMO MREŽASTE ČARAPE Ovu nagu fotografiju Milica Dabović prodaje...

NA SEBI IMALA SAMO MREŽASTE ČARAPE Ovu nagu fotografiju Milica Dabović prodaje na sajtu za odrasle

211
0

Profil na “Onli fensu” otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu – rekla je Milica

Bivša košarkašica Milica Dabović sve je iznenadila odlukom da unovči svoju „golotinju“, tako što će prodavati svoje intimne fotografije na platformi OnlyFans.

Na pomenutoj slici ona pozira samo u čipkanim čarapama, dok sjedi na krevetu okrenuta leđima.

Milica je o svojoj odluci pričala javno za medije.

– Profil na „Onli fensu“ otvorila sam zbog opklade sa drugaricom, ali i zato što su mi mnogi pisali na društvenim mrežama da žele da me vide na tom sajtu. Drugarica i ja smo se kladile da za 48 sati mogu da sakupim 1.000 pratilaca. Rekla sam joj da je to nemoguće, a ona je bila sigurna u uspjeh. Kazala je: „Ajde da vidimo, ako ne uspiješ, zatvori profil.“ Pristala sam, još jedan skandal manje-više, šta mi teško – započinje priču bivša košarkašica.

– Volim da se fotografišem i ponosna sam na svoje tijelo. Cijeli život sam trenirala, tijelo je moj dugogodišnji projekat. Dopada mi se kako izgledam u 40. godini, zašto to ne bih pokazala i drugima?! Neću varati ljude i pozirati obučena od glave do pete. Nemam problem da se slikam u donjem vešu jer je za mene lijepo, zgodno žensko tijelo čista umjetnost! Pokazivaću dijelove tijela u zavisnosti od toga koliko ljudi plate. Koliko para, toliko muzike! – obećava Milica

Previous articleSRPSKI UROLOG OTKRIO – HITLER JE IMAO TEŽAK PROBLEM S PE*ISOM: Niko nije ni slutio, a zbog toga su mnogi PLATILI GLAVOM!
Next articleUbiru ogromne prihode dok drugi ginu: Američka vojna industrija ima najviše koristi od UKRAJINSKE KRIZE