Home Showbiz Rijaliti POTPUNI HAOS Aleksandra u centru skandala zbog afere „dron“, evo šta Dejan...

POTPUNI HAOS Aleksandra u centru skandala zbog afere „dron“, evo šta Dejan kaže na to

71
0
FOTO: Printscreen

Na društvenim mrežama vlada potpuni haos

U ovoj sezoni „Zadruge“, Aleksandra Nikolić često je glavni akter gorućih tema u Bijeloj kući, a sada se oglasio njen dečko Dejan Dragojevići i reakcijom mnoge iznenadio.

Naime, sve je počelo od afere „čokoladica“, kada je Aleks slatkiš po svojoj prijateljici Milici Veselinović tajno poslala Bilalu Brajloviću.

Nedugo nakon toga, Aleks je upletena u novu aferu – aferu „dron“, koju joj je smjestila ni manje ni više najbolja prijateljica Milica Veselinović.

Ona je, naime, Miljanu Vračeviću ispričala da Dejan upravlja dronom iznad „Zadruge“, te da na taj način šalje tajne signale svojoj dragoj, čime je Aleksandru direktno ugrozila i dovela je u opasnost da bude žestoko kažnjena.

Nevješto se pravdala, Aleks joj nije zamjerila onako kako su očekivali zadrugari, zbog čega su mnogi zaključili da Milica, koja prijeti da će tek iznijeti sve, nečim Aleksandru drži u šaci. Baš u tom periodu pojavile su se tajne poruke koje je Milica dala Bilalu, a jedna od za sada nepotvrđenih teorija jeste da su to ustvari Aleksandrine poruke.

Na društvenim mrežama vlada potpuni haos – teorija je nikad više, komentara najrazličitijih, a svi iščekuju da čuju stav Dejana Dragojevića. S tim u vezi sada se oglasio Dejan koji je kratko poručio:

– Izvinjavam se, stvarno, ne želim više da se oglašavam – bilo je sve što je ljubazno poručio Dejan, što je mnogima neočekivano, jer je on uvijek branio svoju izabranicu.

Da li su ga poljuljale sve ove priče iz „Zadruge“ ili će tek iznijeti šta ima, ostaje da vidimo.

Previous articleZAR PORED MENE OVAKVE VI GLEDATE U ZID?! Hit komentari na Instagramu Nataše Šavije
Next articleSRPSKI UROLOG OTKRIO – HITLER JE IMAO TEŽAK PROBLEM S PE*ISOM: Niko nije ni slutio, a zbog toga su mnogi PLATILI GLAVOM!