Home Izdvojeno SRPSKI UROLOG OTKRIO – HITLER JE IMAO TEŽAK PROBLEM S PE*ISOM: Niko...

SRPSKI UROLOG OTKRIO – HITLER JE IMAO TEŽAK PROBLEM S PE*ISOM: Niko nije ni slutio, a zbog toga su mnogi PLATILI GLAVOM!

194
0
IZVOR: YOUTUBE/SCREENSHOT/SOOLMOZ TAYLOR/TVPRVA/SCREENSHOT

Urolog dr Vladimir Kojović govorio je o bolesti polnog organa Adolfa Hitlera i posljedicama do kojih je dovela.

O slučaju Čačanina koji je umro tokom seksa, da li lijekovi za potenciju mogu i za koga da budu opasni, kao i na koje sve sfere života utiče erektilna disfunkcija, u Jutarnjem programu na TV Prva govorio je urolog dr Vladimir Kojović.

“Erektilna disfunkcija je ozbiljan problem, muškarci boluju, a žene pate. Nasilje u porodici, agresivnost, veliki dio tih pojava ima korjen u erektilnoj disfinkciji. Ubjeđen sam i da se ratovi vode zbog toga, što neko nema dobar seksualni život”, objasnio je urolog dr Kojović i otkro neke nepoznate detalje o Adolfu Hitleru:

Adolf Hitler je imao urođenu anomaliju penisa i jedan nespušteni testisVrlo vjerovatno da su milioni ljudi platili glavom zbog njegovih genitalnih problema. U osnovi svega je kompleks”, napominje urolog i dodaje da postoji savremeno rješenje za osobe koje imaju erektilnu disfunkciju, a to su penilni implanti.

“Pacijentima koji ne mogu da uzimaju lijekove zbog raznih bolesti, savjetujemo penilne implante, koji se ne vide, manje neželjenih efekata imaju… Uz njih mogu da imaju erekciju bez lijekova, rezultati su dobri. Ako sve prođe kako treba, operacija i postoperativni tok, oni imaju doživotnu mogućnost za seksualne odnose”, ističe dr Kojović.

Previous articlePOTPUNI HAOS Aleksandra u centru skandala zbog afere „dron“, evo šta Dejan kaže na to
Next articleNA SEBI IMALA SAMO MREŽASTE ČARAPE Ovu nagu fotografiju Milica Dabović prodaje na sajtu za odrasle