Home Izdvojeno Trivićeva razočarana: Borenović nije precizno saopštio zaključke PDP-a

Trivićeva razočarana: Borenović nije precizno saopštio zaključke PDP-a

116
0
IZVOR: SLAVEN PETKOVIĆ

Jelena Trivić objavila je na svom Facebook profilu da je veoma iznenađena i razočarana činjenicom da predsjednik PDP-a Branislav Borenović nije javnosti saopštio precizno i vjerodostojno Zaključke predsjedništva stranke.

Kako je naglasila, zaključak o podršci gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, Borenović je neprecizno interpretirao, izostavljajući veoma bitnu odrednicu koju je usvojilo Predsjedništvo i koja glasi: “PDP podržava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića na bazi politika koje je promovisao tokom kampanje 2020. godine i na bazi onih politika kojima je tada pobijedio”.

“Želim da istaknem da ja ne podržavam nikakvu simbiozu sa Režimom, jer je to samo drugo ime za približavanje Režimu što je politički kurs koji jasno odbacujem… Da bi se nastavila boriti sa korumpiranim Režimom, opozicija mora imati potpuno jasne, čvrste i principijelne stavove koji su obavezujući za sve”, napisala je Trivićeva.

Istakla je da je svaka saradnja, simbioza, bilo šta slično, sa vladajućom strankom za nju predstavlja koaliciju sa onima “koji su uništili Republiku Srpsku, a 02.10. pokrali izbornu volju naroda na najpodmukliji način”.

Podsjećamo, predsjedništvo PDP-a održalo je danas sjednicu na kojoj su razmatrani rezultati izbora, kao i pripreme za unutarstranačke izbore.

Previous articleKarađorđe, Obrenović ili Vuk Branković: Izjave Draška Stanivukovića liče na POLITIČKI ZAOKRET (FOTO, VIDEO)
Next article“Ti si sramota za ljudski rod” Ana Nikolić osula paljbu po bivšem mužu