Home Showbiz “OLOŠU, DALA SAM TI PARE ZA LIJEČENJE MAJKE” – Karleuša objavila prepisku...

“OLOŠU, DALA SAM TI PARE ZA LIJEČENJE MAJKE” – Karleuša objavila prepisku s Laćom: Neću da trpim NARKOMANSKE ispade! HAOS!

241
0

Pjevačica Jelena Karleuša zaratila je sa tekstopiscem i sinom Marine Tucaković, Milanom Radulovićem Laćom i to kada je on objavio tekst pjesama sa njenog novog albuma.

Milan Laća Radulović na Tviteru je objavio dio pjesma koje je trebalo da se nađu na novom albumu Jelene Karleuše “Alfa” što je sve šokiralo pošto je u nekoliko navrata najavljivao isti. Za ovakav potez nije dao obajšnjenje samo je napisao: “Zbog da jede g**na“. Karleuša je istakla da na svom novom albumu neće biti nijedne pjesme koju je radio Laća, a sada javno objavila prepisku u kojoj se vidi da on nije ispoštovao dogovor koji su imali.

“Ovo su poruke od sinoć, Milana Radulovića Laće, sina Marine Tucaković, koje mi je uputio. On je na mom albumu koji se sprema imao DVA teksta. Jedan, na pjesmu Darka Dimitrova, objavio je IZ ČISTA MIRA sinoć na Tviteru. Uz prijetnje. Za oba teksta, ovaj ‘autor’ je plaćen prije godinu dana, pred svjedocima. Zbog Marine Tucaković i iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja, trpjeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvreda”, istakla je pjevačica, pa dodala:

“Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova na albumu. Na albumu je ukupno 16 pjesama, a njegova dva teksta su ZAMJENJENA. Upozoravam kolege da se zaštite od ovakvih ‘Ijudi’ ovjerenim ugovorima”, napisala je Karleuša i pokazala poruke.

“Zamoliću te da prestaneš da pišeš gluposti na Tviteru. Ja nisam dužna da trpim tvoje narkomanske ispade. Budeš li napisao još jednu glupost, tvoji tekstovi ne idu i zamoliću te da mi odmah vratiš pare. Iz poštovanja prema Marini tolerišem tvoje ispade, ali sada si pretjerao”, napisala je Karleuša Laći u poruci, a on odgovorio: “Narkoman ti poništava album. Baj, srećo.”

Sutra mi vrati pare koje sam ti dala“, napisala je Jelena, a on otkrio da ništa nije uzeo, pa joj napisao da je bolje da je k**va.

Ovo što si napisao da sam k**va, k**va ti je davala pare za liječenje majke, sram te bilo, ološu“, dodala je pjevačica, a njen PR tim je poručio da će kontaktirati pravne službe i rješiti ovaj slučaj na taj način.

 

Previous article“ZBOG DA JEDE G**NA” – Zaratili Karleuša i sin Marine Tucaković! Laća objavio pjesme za njen ALBUM, Jelena najavila TUŽBU
Next articlePOGLEDAJTE SVOJE ŠAKE Mnogo toga govore o stanju vašeg zdravlja