Home Showbiz “ZBOG DA JEDE G**NA” – Zaratili Karleuša i sin Marine Tucaković! Laća...

“ZBOG DA JEDE G**NA” – Zaratili Karleuša i sin Marine Tucaković! Laća objavio pjesme za njen ALBUM, Jelena najavila TUŽBU

26
0

Milan Laća Radulović odlučio je da iz nepoznatih razloga povuče svoje tekstove za novi album Jelene Karleuše, zbog čega se oglasio i njen PR.

Sin Marine Tucaković šokirao je fanove kada je na Tviteru saopštio da je povukao je svoje tekstove koje je napisao za novi album Jelene Karleuše “Alfa” koji je i sam nekoliko puta najavljivao – “Poruka svima koji čekaju ALFU: povukao sam sve tekstove! Zbog da j*de g*vna. Pardon, ‘Alfa’ je ime albuma umjetnice Jelene Karleuše”, napisao je Laća, a mnogi su se pitali u čemu je problem, ipak on nije želio da objašnjava razloge za ovu svoju odluku.

Nedugo nakon toga, Laća je na ovoj društvenoj mreži objavio i tekst balade “Runde”, za koju su mnogi pretpostavili da je napisao za novi album JK koji je uveliko u pripremi – “Ponovi runde, krvave mi suze, samo neka čuje, živa je i tu je“, glase stihovi ove pjesme.

Kada je do Jelene došla informacija da je Milan na Tviteru objavio prekid njihove saradnje i tekst pjesme koja je trebalo da se nađe na njenom novom projektu, fanovima je na Instagramu kratko poručila: “Nijedan tekst autora Milana Radulovića Laće ne nalazi se na albumu ‘Alfa’“. Karleuša i Laća su nekada bili prijatelji, a povodom njegovog poteza i komentara koji je sve šokirao oglasio se i pjevačicin PR, Zoran Birtašević.

Previous article“GOLOG*ZA DOLAZI DA BI BILA PRIMJEĆENA” – Voditeljka isprozivala Sofiju Milošević zbog izazovne haljine
Next article“OLOŠU, DALA SAM TI PARE ZA LIJEČENJE MAJKE” – Karleuša objavila prepisku s Laćom: Neću da trpim NARKOMANSKE ispade! HAOS!