Home Showbiz OVO JOŠ NIJE VIĐENO! RADIN BAŠKIŠ SAKUPLJALI METLOM NA SVADBI: Pjevačica napravila...

OVO JOŠ NIJE VIĐENO! RADIN BAŠKIŠ SAKUPLJALI METLOM NA SVADBI: Pjevačica napravila haos, podijum bio pun novčanica! (VIDEO)

103
0

Rada Manojlović gdje god se pojavi dovede atmosferu do usijanja, pa tako je bilo i ovog puta kada je nastupala na jednom privatnom slavlju.

Naime, Rada je pjevala na jednoj svadbi u Beogradu gdje su većinu gostiju bili iz Slovenije. Svatovi su bili veoma veseli, plesali su non-stop, a Radine pjesme su ih bacale u trans pa su lomili čaše.

 

Bili su i široke ruke, cijeli podijum oko Manojlovičke bio je prosut bakšišom. Bacili su na Radu 200.000 – 300.000 dinara, sve u hiljadarkama.

Sada smo došli u posjed video snimka na kojem se vidi kako su, zbog razbijenih čaša čistačice morale da dođu da počiste, a tom prilikom skupile su i Radin bakšiš koji je bio po podu. Gosti su novčanice skupljali metlom, a potom ga ponovo bacali na pjevačicu.

Ova scena još nije viđena kada su pjevači poznatih u pitanju, a Rada je sa sigurnošću uspjela da napravi ovakav haos.

Oduševljena sam mladom, nikada do sada nisam vidjela tako veselu nevjestu. Njoj i njenom suprugu želim sve najljepše i puno sreće u braku – rekla je Manojlovićeva.

Video možete pogledati ovdje, bahaćenje na vrhuncu:

Previous articleNAJVEĆI NEVJERNI MUŽ HOLIVUDA: Pravio je dJecu gdJe je stigao, zavodio žene, a prvu ćerku je upoznao nakon 34 godine
Next articleSastali se Nešić i Dodik: “Dogovor da zajedno jačamo Srpsku i njene institucije”