Home Vijesti Svijet TEK ROĐENA BEBA U BRAZILU PROHODALA I OSTAVILA DOKTORE U ČUDU: Snimak...

TEK ROĐENA BEBA U BRAZILU PROHODALA I OSTAVILA DOKTORE U ČUDU: Snimak novorođenčeta je raznježio i nasmijao milione ljudi

358
0
Foto: Printscreen Youtube / AmazingXpress

Svi se pitaju kako je ovo uopšte moguće, babica nije mogla da vjeruje šta vidi

U porodilištu u Brazilu jedna beba je već po rođenu ostavila sve bez teksta! Naime, novorođenče je zapanjilo medicinsko osoblje u porođajnoj sali, pokazujući odmah svoj snažan karakter.

Medicinska sestra je, neposredno poslije završetka porođaja, pokušala da okupa bebu, ali je ona “čvrsto odlučila” da to izbjegne, te je odmah prohodala! Dok ju je babica držala u rukama, borbena djevojčica je opružala noge i koračala napred pokušavajući da se izmigolji. Svoje prve korake napravila je u bolnici u Santa Kruzu, u južnoj brazilskoj državi Rio Grande do Sul.

Snimak ove nesvakidašnje situacije iz porodilišta nastao je prije pet godina,danas se nalazi na društvenim mrežama i gotovo svaku osobu koja ga pogleda uspije da raznježi i nasmije.

– Gospode, djevojčica hoda. Pokušala sam da je okupam, a ona je nastavljala da mi bježi – rekla je iznenađena babica.

Previous articleOŠIŠALA SE, POZIRALA U ZLATNOM I NAVUKLA HEJTERE! Dara ponovo preterala s Fotošopom?! Komentari pljušte – “KAO NACRTANA”
Next articlePLAŠILA SAM SE DA IKOME KAŽEM ŠTA OSJEĆAM: Grašova bivša otvorila dušu poslije dužeg vremena – Sada sam slobodna!